|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βγαλε μια φωτο με καλυτερο φωτισμο το τεστ της αμμωνιας. Εκτος αν δεν σου φαίνεται και εσενα απο κοντα καθαρο κιτρινο... Οτσν εκανες τις μετρησεις ειχες ταισει πιο πριν;
Αν μπορεις κανε ακομη 1 τεστ αμμωνιας... Θυμισε μου ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα κάνω αύριο το πρωί πάλι καινούριο τεστ αμμωνίας για να δω πάλι και θα ανεβάσω φωτό. Ναι είχα ταΐσει πριν τις μετρήσεις (πριν 15-20 λεπτά). Λες να επηρέασε αυτό κάτι; Το ενυδρείο είναι στην Τρίτη εβδομάδα.. Γενικότερα πρέπει να κάνω κάποιες ενέργειες εκτός από το επαναληπτικό τεστ της αμμωνίας; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τεστ δείχνουν άστρωτο φίλτρο..............όπως το φανταζόμασταν δηλαδή! Κάνε καθημερινές αλλαγές νερού.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφού κάνω τις αλλαγές προσθέτω και αντιχλωριο κανονικά; |
|
||||
|
||||
![]()
........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και επιασες κορυφη στο χαμηλο ph κανε και το υψηλο ph που εχει. Μπορει να εχεις περισσοτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Από αύριο ξεκινάω τις αλλαγές νερού για να δούμε πως θα πάει.. Επίσης εβαλα αγγελία για όποιον μπορεί να μου δώσει λίγο μπόλι έτσι ώστε η διαδικασία του στρωσιματος να γίνει πιο γρήγορα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για του λογου το αληθες:
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 29-03-19 στις 13:15 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έβγαλα τα ψαράκια από το ενυδρείο για να κάνουμε όλη την διαδικασία σωστά.
Εβαλα μπόλι στο φίλτρο (ευχαριστώ τον φίλο georgeps που μου έδωσε). Στην συνέχεια εβαλα υγρή αμωνία. Τέλος ανέβασα 35 βαθμούς τον θερμαντήρα για να βοηθήσω τα βακτήρια να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Η πρώτη μέτρηση της αμμωνίας που έκανα ήταν 2ppm και την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο χωρίς να αλλάξει κάτι. Την δεύτερη μέρα πρόσθεσα πάλι την ίδια ποσότητα αμμωνίας που είχα προσθέσει και την πρώτη μέρα. Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο;Έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο; |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα το πας. Οταν αρχίζει και μειώνετε η αμμωνια να αρχιζεις να μετρας νο2. Εγω ειχα ριξει αρχικα μια μεγάλη ποσότητα αμμωνιας και το αφησα. Μετα απο κανα μηνα ειχε στρωσει (χωρις μπολι).
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έβαλες μπόλι γιατί έβαλες αμμωνία;;;;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα το πας. Οταν αρχίζει και μειώνετε η αμμωνια να αρχιζεις να μετρας νο2. Εγω ειχα ριξει αρχικα μια μεγάλη ποσότητα αμμωνιας και το αφησα. Μετα απο κανα μηνα ειχε στρωσει (χωρις μπολι).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου. | thanosvsl | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 26-11-16 11:28 |
Κατασκευή ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 03-06-10 20:11 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |