|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επανέρχομαι στο θέμα γιατί έχω πρόβλημα!!!
Λοιπόν ο αρσενικός είναι μια χαρά βολτάρει στο ενυδρείο τρώει κανονικά κουνάει και τα μουστάκια του.... Η θυληκιά είναι συνέχεια κρυμένη και φοβάται ακόμα και το φαί που ρίχνω στην επιφάνεια του νερού. Για να φάει, ρίχνω προσεκτικά φαγητό ακριβώς πάνω από την κρυψώνα της και αν ειμαι τυχερός και περάσει από μπροστά της θα το φάει. Επίσης μόλις βγεί για καμια βόλτα ή για να πάρει αέρα την βλέπει ο άλλος και την αρχίζει στο κυνήγι...... Τι να κάνω???? α) Να πάρω άλλη μία θυληκιά? β) Να τα πάω και τα δύο πίσω και να πάρω τίποτα άλλα? γ) Να περιμένω κιάλλο? δ) Λαιμό έχω μπορώ να τον κόψω?
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ PEARL GOURAMI | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 23-12-02 14:59 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Αρρωστο Gourami | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 18:52 |