|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Tanganyiκας Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.
Όσον αφορά το φίλτρο και εγώ αυτό σκέφτομαι αλλά έχω δει σε βίντεο οτι πίσω από το φίλτρο πιάνει "μπίχλα" άλγη και γι'αυτο ρωτάω και εδώ. Τώρα για την ψαροσύνθεση μου ανέφεραν οτι εαν δημιουργηθεί ζευγάρι μεταξύ των αγγελόψαρων θα πέφτει πολύ ξύλο μεταξύ τους. Περιμένω να διαβάσω και σχόλια άλλων. Σε ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα. |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγη μπίχλα θα κρατάει αλλά δεν τρέχει τίποτα. Εγώ όπως κάνω την αλλαγή και γεμίζω το ενυδρείο, βάζω το λάστιχο να χτυπάει στην σχισμή και όλο και κάτι φεύγει!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν καλώς ήρθες,αν πάρεις το juwel καινούργιο έχει λεντ φωτιστικά 2χ29wattκαι είσαι εντάξει, για φίλτρο κρατά το εσωτερικό και για εξωτερικό πάρε τοjbl. 901η902 έχει 900λιτρα κυκλοφορία και κατανάλωση 11watt.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω το ίδιο, έχω ένα μικρότερο (120l)και ένα λίγο μεγαλύτερο(το vision 260l) χωρίς βάση. Απλά έχουν +- το ίδιο κουτί!
|
![]() |
Tags |
juwel 240 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες και σκέψεις ενός αρχάριου | anonymous20 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 05-03-11 00:14 |
Ερωτήσεις αρχάριου για diy CO2 | Vaggos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-03-10 20:10 |
Ερωτήσεις Αρχάριου | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 26-09-09 19:42 |
ερωτήσεις αρχάριου | ΓιώργοςΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-12-08 10:06 |
Σ.Δ.Ο.Ε - Σπουδή Δημιουργίας Ολοκληρωμένου Ενυδρείου.. | seagle | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-11-07 20:42 |