|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και από εμένα. Εγώ δεν έχω βάλει τίποτα κάτω. Απλά έβαλα λίγο νερό, μετά έβαλα τις πέτρες που ήθελα σαν βάση, έριξα την άμμο και μετά συνέχισα με τις υπόλοιπες πέτρες. Ενώ έχουν σκάψει πολύ και έχουν μετακινήσει την άμμο ωστόσο δεν έχω δει κάποια μετατόπιση
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην Αφρική.
Μετά από δίσκους πιστεύω πως όλα τα αλλά είδη είναι λίγο ποιο εύκολα στη συντήρηση και διατήρηση τους. Με το καλό να επιλέξεις τα είδη που σου αρέσουν και εύχομαι να τα βρεις εύκολα. Και εγώ egg crate έχω βάλει κάτω. Δεν ξέρω αν έρχεσαι Αθήνα αλλά εδώ έχει ο https://www.spakouris.gr/products6.p...pen1=10&open2= |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
![]() Το egg grate σου έδειξαν τα παιδιά πιο είναι. Εγώ προσωπικά τέτοιο έχω βάλει, σε βοηθάει πολύ στο στήσιμο τις βάσης για τις πέτρες. Από ψάρια θα προτιμούσα mbuna, είναι απίστευτα πολλά είδη και συνδιασμοί. Βρες ένα είδος που σου αρέσει και θα συζητήσουμε συγκατοίκους..........ότι θέλεις ρώτα, είμαστε πάντα εδώ! |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσόρισμα.
Μια λίστα που μου έδωσε ενα τοπικό petshop. · Aulonocara jacobfreiberghi · albino snow white zebra · dragon blood · labidochromis · venustus · blue dolphin · slender mbuna · blue zebra · red zebra · socolofi psedotropheus · Tropheus duboisi · frontoza · five brand cichlid · melanochromis maingano Όλα στα 4-5 εκατοστά Τι λέτε; |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στα τοπικά πετσοπ.
Εγώ θα πρότεινα να δ3ις μαγαζιά που ασχολούνται με αυτά τα είδη και είναι πιο αξιόπιστα (θα τα βρεις στην αντίστοιχη ενότητα). Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aulonocara jacobfreiberghi είχα διαβάσει ότι είναι λίγο επιθετικά σε σχέση με τα άλλα aulonacara ισχύει? Επίσης το dragon blood είναι κάπως περίεργο χρωματικά και φυσικά υβρίδιο.
Φροντοζα αν βρείς θες και πολλά πολλά λίτρα για αρκετές από τα είδη της και γερό πορτοφόλι επίσης. Τέλος νομίζω πας σε species tank μετά. επίσης tropheus πας σχεδόν σίγουρα σε species tank εκτος και αν έχεις πολλά λίτρα και πας σε κανα είδος ακόμη. και θες και μεγάλη ομάδα Γενικότερα το πετ σοπ όπως στα έδωσε είναι λίγο περίεργα και επίσης αφου παίζεις στα 4-5 εκατοστά καλό θα ήταν να πάρεις 4-5 από το καθένα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος Αφρικάνος με neolamprologus similis | lakgav2 | Tanganyika | 12 | 23-10-13 20:22 |