|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωτήρη καλωσηρθες στην παρέα των Αφρικανών! Δεν συμπαθώ το φελιζολ για πολλούς λόγους. Θα προτιμούσα το egg crate γιατί είναι πολύ πιο ασφαλές για τα ψάρια και επειδή αργά ή γρήγορα τα ψάρια θα φτάσουν στο φελιζολ. Από εκεί και πέρα τα λίτρα σου είναι πολύ καλά και οι διαστάσεις σου. Θες πάρα πολύ καλή φιλτρανση αν και σαν παλιός δισκας μάλλον το ξέρεις αυτό. Αν αποφασίσεις και τι είδους ψάρια θες να βάλεις από Malawi πες μας για να δώσουμε ιδέες και να δούμε και το στήσιμο. Καλή αρχή και ότι χρειαστείς ρώτα! Είναι πολύ όμορφα ψάρια με πολύ κίνηση και χρώματα! Δεν θα το μετανιώσεις!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Το egg crate δεν το ξέρω. Θα το ψάξω.
Τώρα για το τι ψάρια θα βάλω απ ότι καταλαβαίνω παίζει ρόλο και το τι θα βρω εκτός από το τι μου αρέσει. Στα λίτρα μου πόσα χαρέμια/ψάρια θα ήταν ασφαλές να φιλοξενήσω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
*διαβασμένο σε βρίσκω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Α πολύ ωραία. Λιγότερα νόμιζα |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό πόσο αξιόπιστο είναι;
Έχει ψάρια και από τις 3 λίμνες |
|
||||
|
||||
![]()
imo δεν είναι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι το imo;
![]() ------------------------- Παράθεση:
Σίγουρα θέλω χρώματα και κίνηση. Και όσο το δυνατόν ασφαλείς επιλογές. Έχω 2 παιδιά στο σπίτι να κυνηγάω. Να μην κυνηγάω και τα ψάρια να μη τσακώνονται. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotos_gr : 27-02-19 στις 01:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό στα χωρικά μας ύδατα
![]() Τα βασικά θα τα βρεις στην αρθρογραφία της ενότητας. Προσοχή στην επιλογή των ψαριών. Για ότι απορία έχεις εδώ είμαστε. |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή.
Απ οτι βλέπω το ξενυχτάτε ... ![]() ------------------------- Αν δεν κάνω λάθος μπορώ να βάλω μέχρι 3 χαρέμια. Κάποιοι συνδυασμοί που είδα εδώ και μου άρεσαν είναι: Aulonocara + Copadichromis + Otopharynx + Protomelas Pseudotropheus saulosi + Pseudotropheus acei + Labidochromis Sciaenochromis fryeri + Copadichromis borleyi + Aulonocara nyassae Aulonocara + Cyrtocara + Otopharynx + Sciaenochromis + Copadichromis Το θέμα βέβαια είναι και τι θα μπορέσω να βρω και πόσο αξιόπιστο θα είναι. Σίγουρα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotos_gr : 27-02-19 στις 01:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος Αφρικάνος με neolamprologus similis | lakgav2 | Tanganyika | 12 | 23-10-13 20:22 |