|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτος ειναι... Παντως είναι νεκρωμενος 5 χρονια περιπου. Πιστευετε θα βγαλει κατι; Αν δοκιμασω να βαλω ενα κομματι σε λιγο νερο μηπως βγαλει κατι; η καλυτερα οπως ειπατε να βρω καποιο αλλο ξυλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λευκά δεν είναι. Αλλά ουτε και Πεύκο μου φαίνεται. Πολυ ίσιο και χωρίς την χαρακτηριστική φλούδα του πεύκου. Πιο πολύ για άλλο κωνοφόρο...μήπως κυπαρίσσι? Όπως και να έχει, πολυ ρετσινι. Δεν φεύγει ποτέ το ρετσίνι...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιατί θέλεις να βάλεις αυτό το ξύλο κανε μια βόλτα σε ένα ποτάμι,στη θάλασσα,όπου μπορείς και θα βρεις πολύ καλύτερα από αυτό.(και να το δοκιμάσεις στο νερό δεν θα δεις τίποτα οι βλαβερές ουσίες που βγάζουν δεν είναι ορατές.) |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, ηταν να παρω απο Παρνηθα αλλα προεκυψε ενα προβλημα και δεν μπορω να παω, συντομα τουλαχιστον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανεις μια βολτα στην παραλια πιστευω πως ολο και κατι αξιολογο θα βρεις!
|
|||
|
|||
![]()
Εχω κατι ξυλα απο την παραλια, ομως δεν θα σαπισουν μετα απο λιγο καιρο; Καπως ετσι ειναι... Εχω και αλλα παρομοια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα προτιμουσα σε σχεση με το πευκο.Φαίνονται ηδη αφυδατομενα.Βραστα και κανε μια ωραια συνθεση.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ! Σε ευχαριστω πολυ! Αυριο/Μεθαυριο θα ανεβασω φωτο με το νεο scape να μου πειτε και εσεις γνωμες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μια χαρά είναι συμφωνώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για κατάλληλο ενυδρείο | Ex.Al.Os | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-01-12 00:44 |
κατάλληλο ενυδρείο για ένα oscar | maria p | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 16-10-10 00:03 |
Κατάλληλο ενυδρείο για υψηλών απαιτήσεων | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-09-07 14:55 |
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 2 | 24-10-05 22:44 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |