|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό άρθρο!Μια διευκρίνηση όμως για όποιον πάει να αγοράσει, καλό θα είναι πρώτα να δεί τι ποσότητα χρειάζεται για το ενυδρείο του ώστε να μην πάρει πολύ παραπάνω. Για παράδειγμα 25 kg νιτρικό κάλιο μπορεί να επαρκούν για λίπανση σε 2 στρέμματα εδάφους (μπορεί να λέω και λίγο)!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να γινει μια διορθωση σε ενα λαθος που εντοπισα μολις τωρα. Εκει που λεω για τα προιοντα της JBL, το K Macroelements αντιστοιχει στο θειικο καλιο και το P Macroelements αντιστοιχει στο φωσφορικο μονοκαλιο.
Σας ευχαριστω παιδια, αν υπαρχει κατι αλλο που πιστευετε οτι θα αξιζε να γραφτει εδω πειτε το. Φιλε gallos σωστα αυτα που γραφεις, το λεω εδω, οποιος θελει να ασχοληθει με αυτο, οφειλει να το ψαξει περισσοτερο με τις δοσολογιες και τους calculators. Πχ για το ενυδρειο μου (50 λιτρα) με βαση το ΕΙ θα χρειαστω μονο 3 γραμμαρια φωσφορικου μονοκαλιου για 2-3 μηνες και εχω λιγο παραπανω απο ενα κιλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλος οδηγος και κατατοπιστικοτατος!
![]() Ψαχνομαι και εγω για τις σκονες και μου λυθηκαν αρκετες αποριες πανω στο θεμα. Αν μπορεις να μας πεις,ποια απο τα καταστηματα που πηγες δεχονται να σου ανοιξουν σακι και να παρεις χυμα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Γιαννη!
Πολυ καλος οδηγος μιας και ψαχνω και γω για σκονες... Να σε ρωτησω μιας και τα εχω μπερδέψει λιγο... αν παρω απο το agro prisma στην γλυφαδα νιτρικο και φωσφορικο καλιο θα μου φτασει η θα χρειαστω και κατι ακομα για EI (Πέρα απο τα ιχνοστοιχεία) |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια
![]() Tzane το AgroPrisma στην Γλυφαδα ειναι ενα απο αυτα τα φυτωρια. Ρωτα και στα κοντινα φυτωρια στην περιοχη σου ισως πετυχεις καποιο με αυτα που θελεις. Αμα σου πω σε ποσα φυτωρια ρωτησα (δυστυχως με λαθος τροπο στην αρχη) θα γελασεις ![]() ![]() SweepingFish δες λιγο αυτο το προσφατο θεμα, λεγονται καποια πραγματα εκει: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=102176 Δες και τα ετοιμα αρθρα που υπαρχουν απο δω και απο κει, θα σου λυθουν αρκετες αποριες πιστευω ετσι. Και εγω στην θεωρια ειμαι ακομα δυστυχως, δεν ειμαι ο καταλληλος ανθρωπος στη παρουσα φαση να δωσω τις απαντησεις που θελετε. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Γιάννη,
έκανες πολύ προσεγμένη και κατατοπιστική δουλειά..ως συνήθως ![]() ![]() Ευχαριστούμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|