|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τον αφήνεις ως έχει. Περισσότερες πληροφορίες.......στην συνάντηση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλά μιλάμε όταν έρθω στη συνάντηση θα φέρω και τετράδιο μαζί για σημειώσεις! θα σας πρίξω όλους στις ερωτήσεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν τα βλέπω καλά τα πρ'αγματα... γεμίζω μαύρη τριχοειδή. η ντοματιά γέμισε και κατσαρώσαν τα φύλλα της. μόνο τα καινούργια φύλλα είναι πράσινα, το ίδιο και τα κομματάκια cuba. και η java moss που μόλις πρόσφατα έβαλα πιάνει άλγη!
παρατήρησα το εξής: στη μέση που χτυπάει περισσότερο φως η ντοματιά και το κερατόφυλλο κιτρινίζουν και πιάνουν τριχοειδή (ιδιαίτερα η ντοματιά) ενώ στις άκρες που υπάρχει λιγότερο φως τα ίδια φυτά είναι μεν λιγότερο ανεπτυγμένα από αυτά της μέσης αλλά είναι καταπράσινα χωρίς ίχνος τριχοειδούς! εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι πρέπει να μειώσω τον φωτισμό μου(?) σήμερα έριξα άλλο 1.5 ml κάλιο. τα νιτρικά είναι 10-20 σήμερα και η τελευταία αλλαγή έγινε χθες στο 30%. κανένα συμπέρασμα δικό σας ? καμιά πρόταση-βοήθεια? edit: κερατόφυλλο να βάλω τελικά η όχι? |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλια, νομιζω οτι 75 W για 100 λιτρα, με τα φυτα που εχεις (ευκολα και λιγα) και diy CO2, ειναι πολλα. Εγω θα εβγαζα την Sylvania aquastar για αρχη.
Εγω εχω 50 W και σκεφτομαι να τα μειωσω
|
||||
|
||||
![]()
όχι δεν είναι έτσι, οι λάμπες υπάρχουν αλλά δεν δουλεύουν και οι τρεις όπως γράφω και παραπάνω, δουλεύουν οι δυο για 10 ώρες και άναβα και την 3η για καμια-δυο ώρες την ημέρα. μετά από αυτή την παρατήρηση που έκανα σταματάω να την ανάβω από εδώ και στο εξής και αρχίζω να μειώνω και τον χρόνο των άλλων δυο σιγά-σιγά και βλέπουμε. καλά δεν κάνω? σήμερα θα ψάξω και για κερατόφυλλο μπας και κάνει δουλειά στα νιτρικά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Σάπισμα HYgrophila | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-03-05 13:30 |
Πρόβλημα με το Ceratofyllum | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-04 01:06 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |
Κλάδεμα Hygrophila polysperma - Hemianthus micranthemoides | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:43 |