|
|
||||
|
||||
![]()
οταν ερθουν βαλε μια φωτο να δουμε ποσοτητες κτλ. !
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο να σου ερθουν, ευχομαι. Σκοπευα να κανω και εγω καποιες αγορες απο κει στο προσεχως διαστημα. Αναμενω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες για τα μεταφορικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μεταφορικα τσουζουν αρκετα αν θυμαμαι 16,90¤ αλλα αν δεν βρισκεις κατι και σου αρεσει τι να κανουμε Οσο για τις ποσοτητες απο ενα κλαδακι θα ειναι φανταζομαι με 6-7 φυλλα απο οτι ειδα σε φωτογραφιες .
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κι εγώ σκεφτεί να παραγγείλω γιατί έχω δει κάποια ωραία αξεσουάρ που δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Από τιμές βέβαια, γενικά....φαρμακείο είναι αλλά τι να κάνεις αν δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλού...
Κράτα μας ενήμερους, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ανταπόκριση υπάρχει.... |
|
|||
|
|||
![]()
Επικοινώνησα μαζί τους πριν λίγες μέρες για να ρωτήσω κόστος μεταφορικών για κάποια φυτά που με ενδιαφέρουν. Μου απάντησαν άμεσα και μου εξήγησαν οτι η πρότασή τους είναι με DHL express (κόστος ¤ 19,90) ώστε να έρθουν Ελλάδα την επόμενη εργάσιμη μέρα. Μου είπαν επίσης οτι στέλνουν και με απλή DHL (κόστος ¤ 6,90) αλλά παίρνει 5-7 μέρες και δεν το συνιστούν.
Τα μεταφορικά με DHL express ξεπερνούσαν σε κόστος τα 2-3 φυτά που ήθελα και δεν προχώρησα σε παραγγελία τελικά. Για περισσότερα φυτά ή για κάποια ομαδική παραγγελία θα το σκεφτόμουν σίγουρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μας πει ο Σταυρος αν αξιζει το κοπο και θα κανουμε μια ομαδικη συντομα ... Θα χρειαστω και εγω πολλα φυτα (για να γεμισει ενα 550λιτρο!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είχα παραγγείλει πριν δυο χρονια plus. Με κανονική αποστολή είχαν έρθει σε 6 εργάσιμες. Είχε τότε 2 διαθέσιμες βουκεφαλάνδρες τις οποίες είχα πάρει, τότε κοντά στο εικοσάρικο, οι ποσότητες μέτριες αλλά τα φυτά υγιέστατα και μάλιστα submersed. Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα πιστεύω. Απλά επειδή τα είχα πάρει άνοιξη δεν είχα πρόβλημα με θερμοκρασίες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|