|
|
||||
|
||||
![]()
ε, δεν ειναι απ αυτο... ειναι και η προδιαθεση..
αν ειναι fancy ειναι και πολυ πιο ευκολο και πιο αυξημενη η πιθανοτητα. το δικο μου ειναι απο δικη μου γεννα , 4 ετων αρσενικος, δεν εχει ταλαιπωρηθει ποτε! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βρήκα εδώ καναμυκινη , έτσι παρήγγειλα kanaplex.
Πριν το ξεκινήσω ,στο ψάρι είχαν ξαναανασηκωθει τα λέπια του... Έδωσα σήμερα την 2η δόση , αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι.. μεθαύριο θα δώσω την 3η και τελευταία , παράλληλα ταιζω μουλιασμενη τροφή σε kanaplex,αλλά την φτύνει. Παραμένει ανάποδο στην επιφάνεια και μόνο αναπνεει... Κάπου κάπου κάνει κίνηση να κατέβει αλλά δεν μπορεί. Θερμοκρασία 17. Epsom salt στο νερό. Δεν εμφάνισε pop eye Καμία ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω; Κάποιο άλλο φάρμακο που βοηθά σε συμπτώματα dropsy? Mηπως οφείλεται σε παράσιτα; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη αυτό το χρυσόψαρο που είναι ? μέσα στο σπίτι ? ή στο μεγάλο ενυδρείο έξω ?
Το έπαθα με το panda στην λίμνη αλλά εμένα είχε παράσιτο (ταινία ) είχε τα ίδια συμπτώματα . Αν δεν γίνει τίποτα μετά την 3η μέρα θα σου πω τι να κάνεις ..... αν και είναι οριακό .
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη ,μακαρι να δω μετα το τελος της θεραπειας..τι να πω... αλλα δεν το βλεπω....
Αρτεμησια , fancy ειναι (φυσικα ![]() διαβασα για praziquantel , αν παιζει να οφειλεται σε παρασιτο.. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακι καλημερα..
πως παει το ψαρακι σου?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δηστυχως το εχασα λιγες μερες μετα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|