|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποια πλευρά θέλεις να βάλεις τζάμι να σου πω τι πάχος θα έχει .
Σε μία πλευρά θα βάλεις . Ναι μπορείς να το πιάσεις το liner στον τοίχο κατευθείαν με ούπα και ανοξείδωτες βίδες με ροδέλες , αν δεν λυπάσαι τους τοίχους ![]() ![]() ![]() ![]() Μεσα στην λίμνη αντλία .
|
|||
|
|||
![]()
Απο την πλευρα που ειναι το μήκος (τα 2 μετρα δηλαδη ετσι οπως το υπολογιζω).
Μεσα απο το ξυλο εκτος απο το λινερ τι αλλο θα πρεπει να βαλω; Η σκετο ξυλο και απλα το λινερ; |
|
||||
|
||||
![]()
Πόση οθόνη θέλεις να έχεις σε εκείνη την πλευρά ? διαστάσεις ? 1 χ 0,50 ???
Μπορείς να βάλεις πριν το linerμια κουβερτούλα φλις για προστασία απο τραυματισμούς ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι η οθόνη θα είναι περιπου 1*0.30 η 0.40.
Οποτε αν το καταλαβα καλα, κανω το '' overlay" με ξυλο, βαζω την φλις κουβερτα αναμεσα στο λινερ και το ξυλο και μετα το λινερ; |
|
||||
|
||||
![]()
1.Κάνεις τον σκελετό και βλέπεις που θα μπούνε τα φίλτρα (έχουν ένα όγκο)
2.αλφαδιάζεις όλες τις επιφάνειες 3.βλέπεις που θα κάνεις υπερχείλιση 4.καθαρίζεις 5. κουβερτούλα - προστατευτικο 6. liner 7. κόβεις το liner 8. βάζεις το τζάμι σε υποδοχή που θα έχεις αφήσει με σιλικόνη και μηχανική στήριξη (αυτό είναι το δύσκολο μέρος ) θέλει πλάνο ![]() 9. Μετά έρχεται το γέμισμα και το τεστ ![]() ![]() ![]() Ιδανικά θέλεις 10αρι με 12αρι τζάμι επειδή θα είναι σε εξωτερικό χώρο.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια, για το τζαμι δεν ειμαι σιγουρος ακομα θα δω αν θα μπει (αν και πιστεύω πως ναι). Εχω 2 ερωτησεις ακομα
![]() 1. Λινερ απο που μπορω να παρω; Εσυ απο που το παιρνεις οταν κανεις λιμνη; πχ αυτο κανει; https://www.bradshawsdirect.co.uk/bu...de-in-any-size 2. Τα φιλτρα οπως λες, θα ειναι πχ ενα βαρέλι η ενα αλλο ξυλινο κουτακι μαζι με μια αντλια και ελαφροπετρα; Πως θα γινει αυτο; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
Η λιμνη με τις παραπανω διαστάσεις εαν γινει χτιστη με τσιμεντολιθο/τουβλάκια πιστευεις θα βγει πιο οικονομικα ασχέτως το βαρος/τμ και σαμπ να γινει καπως αλλιως οχι χτιστό με το ιδιο υλικο πχ ενα πυθάρι η κατι παρομοιο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίμνη για τα Koi μου ! | Artemisia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 203 | 07-05-20 14:54 |
Η λίμνη μου... | mpampis81 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 53 | 29-04-20 16:05 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |