|
|
|||
|
|||
![]()
ξεχωριστά κ ιδιαίτερα ψαράκια.
δεν φαίνονται για ντροπαλά ή φοβισμένα πάντως. έχεις κ αρκετά δυνατή ροή ή κάνω λάθος ??? πως τα κατάφερες να φτάσουν σε 26 ώρες ? τυχερά που έπεσαν στα χέρια σου ![]() να τα χαίρεσαι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ !!! Να είσαι καλά!
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Έχω μια αντλία 1000 λίτρα/ώρα Τυχερή είμαι εγω που τα έχω ![]() ![]() Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμησία..
ο'τι και να πει κανείς για σένα..λίγο είναι. ![]() Ασχολείσαι με τόσα διαφορετικά ενυδρειακά/λιμνήσια πράγματα και με τόση επιτυχία στο καθένα ξεχωριστά! Δεν ειναι βέβαια τυχαίο αυτό..είναι επειδή εισαι διαβασμένη και σωστά προετοιμασμένη για το κάθε τι που ξεκινάς.. Και ασφαλώς..ακούραστη! ![]() Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι..αν και είμαι σίγουρος γιάυτό! Δεν σχολιάζω συχνα..αλλά ήθελα να ξέρεις οτι έχεις έναν ..ακόμα θαυμαστή εδώ στα νότια. Πάντα τέτοια! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη δεν σε γνωρίζω , αλλά σε ευχαριστώ πραγματικά !!! Με συγκίνησες !!!
![]() ![]() ![]() Να είσαι καλά και να χαίρεσαι με ότι κάνεις !! ![]() Ασχολούμαι όσο μπορώ , λιγότερο από όσο θα ήθελα ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ !!!! Αν είχα χρόνο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras agassizii με corydoras aeneus | koreos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-14 00:07 |
corydoras sos!!!! | NIKOS YAMA | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 09-04-13 23:32 |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |