|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το φιλτρο που ειχε το ενυδρειο και αφορα σε 175lt. To ενυδρειο μου ειναι 40lt.
Kανω αλλαγες γυρω στα 10lt μια δυο φορες την ημερα αλλα και παλι δεν πεφτει με τιποτα...ετσι ξαφνικα αρχησε να ανεβαινει....και ολο και μαυριζει η ουρα του χρυσοψαρου...και αναρωτιεμαι τι αλλαξε υστερα απο 1 μηνα λειτουργιας και ανεβαινει η αμμωνια ετσι....γιατι μεχρι και χθες το πρωι ηταν στο πιο χαμηλο επιπεδο...ξεστρωνει το φιλτρο απο μονο του? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και απο εμενα 😊 αλλαγή νερου πως κάνεις? Βγαλε και μια φωτο ενυδρειο φιλτρο αν είναι εύκολο. Σε ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]()
Αδειαζω νερο με την ειδικη σκουπα βυθου που αγορασα κι εχω απο νωρις ετοιμασει νερο, για να ερθει σε θερμοκρασια δωματιου και το γεμιζω με ενα γυαλινο μπωλ λιγο λιγο.... Προσπαθω να ανεβασω φωτο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο που βάζεις πως το αποχλωριωνεις?
|
|||
|
|||
![]()
Με τις σταγονες αντιχλωρ....sera aquatan...εχω παρει και το Prime μολις τελειωσει της sera να συνεχισω με εκεινο. Τις βαζω σε αναλογια αντιστοιχη και κανω την αλλαγη τουλαχιστον μετα απο κανα διωρο...το λιγοτερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελπιζω να ανεβει αυτη τη φορα
|
|
||||
|
||||
![]()
Που ειναι το φιλτρο ? Υπόστρωμα δεν εχεις ε ?
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σκεφτομαι τι δεν παει καλά.......😕 λογικα και μπολι να μην ειχες παρει έπρεπε να ειχε στρωσει ως τωρα .
Κατι δεν παει καλά! Αλλα δεν μπορω να το εντοπίσω. Για αρχη αλλαξε αντιχλωριο. Μην ανακατεύεις τον βυθό οταν κανεις αλλαγή. Καθε μερα αλλαγη νερου 50 % και μην ταΐζεις.
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβως την ιδια απορια εχω κι εγω...!!!
Ναι θα ακολουθησω αυτα που μου λες...το μονο που κανω ειναι οτι καπως ο βυθος ανακατευεται οταν ρουφαω.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα ουρας | Vangelis21 | Malawi | 9 | 08-10-12 09:02 |
ΔΙΣΚΟΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ | heliman | Δίσκοι | 10 | 14-08-12 01:05 |
ξερενεται η ακρη του φυλλου της ανουμπιας | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 05-10-09 09:30 |
δε καταφερα να βγαλω ακρη...λιπασματα! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-03-06 00:30 |