|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κόψε λιγο τις τροφές (Μήπως και έχει φωσφορικά) Κάνε μια αλλαγή νερού (Για να προστεθεί λίγο κάλιο απο το φρέσκο νερό) Και συμπλήρωσε κάλιο σε πρώτη ευκαιρία Και μελέτησε εδώ (Γιαυτό υπάρχουν) ![]() http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8327 http://www.greekaquarist.com/plantdiseasegr.html ΥΓ. Την κυριακή έχουμε συναντηση |
|
||||
|
||||
![]()
ώστε κάλιο ε? το επόμενο λίπασμα της σειράς θα είναι αυτό τότε. έχω κάνει πρόσφατη αλλαγή στο 70% μαζί με την αλλαγή ντεκόρ. προχθές δηλαδή.
τα λινκς τα έχω σωσμένα στο pc μου από πιο παλιά. ευχαριστώ ακόμα μια φορά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία θα το ξαναπώ και εγώ την Κυριακή έχουμε συνάντηση.Σε περιμένουμε.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
το ξέρω για την συνάντηση, θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά έχω κανονίσει να πάω για πτήση με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου αιωροπτεριστών την κυριακή και δεν θα μπορέσω αυτή τη φορά. έχω να ασχοληθώ πάνω από 1.5 χρόνο με αυτό το hobby μου και βρήκα επιτέλους ευκαιρία μετά από τόσο καιρό να πάω μιας και δεν δουλεύω αυτή την εβδομάδα. Έχω αγοράσει έναν αετό εδώ κι έναν χρόνο τώρα και δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα... δεν πάει άλλο η αναμονή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγόρασα το seachem potasium σήμερα και πρόσθεσα περίπου 2 ml. η συσκευασία γράφει 5 ml για 125 λίτρα 2-3 φορές την εβδιμάδα. να ακολουθήσω αυτή τη δοσολογία ή είναι υπερβολική για το ενυδρείο μου?
εν τω μεταξύ είδα σε ένα μαραμένο φύλλο polysperma ένα μεγάλο τσαμπί μαύρη τριχοειδή άλγη. τώρα που βάζω λιπάσματα να αυξήσω τον φωτισμό ή να τον μειώσω? τι ευνοεί την τριχοειδή από τα δύο? έχω 3 λάμπες (3*25W σε 110 lt καθαρά), να τις ανάψω όλες ή να αφήσω τις 2? μήπως να βάλω και κανένα κερατόφυλλο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 31-03-06 στις 21:40 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τον αφήνεις ως έχει. Περισσότερες πληροφορίες.......στην συνάντηση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλά μιλάμε όταν έρθω στη συνάντηση θα φέρω και τετράδιο μαζί για σημειώσεις! θα σας πρίξω όλους στις ερωτήσεις!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Σάπισμα HYgrophila | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-03-05 13:30 |
Πρόβλημα με το Ceratofyllum | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-04 01:06 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |
Κλάδεμα Hygrophila polysperma - Hemianthus micranthemoides | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:43 |