|
|
|||
|
|||
![]()
Τους δισκάδες περιμένω κι εγώ αλλά δυστυχώς αργούν..
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω ξαναδεί σε ψάρι αυτό αλλά όχι σε δίσκο.
Δίσκο δεν είχα ποτέ και πραγματικά μου εγείρει το ενδιαφέρον αναμένω και εγώ τους ειδικούς για να μάθω και τίποτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φιλε κ λυπάμαι για το ψαρι σου.το ψαρι εχει προβλημα με το ασβεστιο που λαμβάνει. Δεν συμπληρωσες το σημειο που γραφει για τα περιττώματα, κ ειμαι σίγουρος οτι δεν ειναι τα σωστα.το ότι η κοιλιά του ειναι φουσκωμένη ειναι πολυ καλο.καταρχην ειναι σχεδον απιθανο η τρυπα να κλεισει.καραντινα εχεις???
------------------------- επισης γραφεις οτι αντιλήφθηκες τα συμπτώματα προχθες κ θεραπεια μ esha πριν μια εβδομαδα....γιατι??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 19-01-19 στις 23:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Η θεραπεία του esha μάλλον δεν έχει σχέση με αυτό.Το ίδιο ψάρι είχε κάποια άσπρα σημάδια τα οποία δεν υπάρχουν πια.(Σαν τις άσπρες κύστες που εμφανίζοναι και απλά περνάνε μόνες τους,με την μόνη διαφορά ότι αυτές επέμεναν) Απλά το ανέφερα στην φόρμα λόγω του ότι ζητά πρόσφατες θεραπείες.καραντίνα υπάρχει..Οσο αφορά τα περιτώματα,δεν έχω παρατηρήσει κάτι αφύσικο.(βέβαια δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά στο εν λόγω ψάρι) υγ.η τρύπα στην αρχή είχε κάποιο άσπρο στο κέντρο που σήμερα δεν υπάρχει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην πρεπει να κανεις κατι για να μην μολυνθεί η πληγή. Η πληγη δεν εγινε ουτε χθες ουτε προχθες .ειναι πολυ καιρο εκει ,πιο μικρη βεβαια κ απλα δεν την ειχες δει.πιστευω οτι προερχεται απο δυο πραγματα .1ο εχει εσωτερικα σκουλήκια μαλλον hexamita,κ μειώνει υπερβολικά τα στοιχεία της τροφης που λαμβάνει το ψαρι,γιαυτο κ εσυ το βλεπει να τρώει. 2ο η τροφη που δινεις δεν εχει ποικιλία .πρεπει οπωδηποτε να παρατηρησεις περιττώματα του ψαριου ,των υπολοιπων ψαριων,κ να φροντίσεις μην μολυνθει.θα βοηθουσε πολυ ενα βιντεο απο το ενυδρειο σου ,οπως κ τι ταιζεις αναλυτικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για hole in the head μιλάς?Οι τροφές που δίνω είναι οι εξής:
Ocean nutrition discus flakes και pellets. Tetra discus granules και tetra min flakes. Krill granules της tropical Όπως και discus gran d-50 plus. Spirulina και spirulina forte flakes και granules της tropical. Καθώς και chlorela της seachem. To δεύτερο τάισμα της ημέρας είναι συνήθως φυτικής προέλευσης Επίσης θα ρίξω μια με δύο φορές τη βδομάδα κατεψυγμένη Artemia ή bloodworms.(κυρίως Αρτεμια)(γενικά την κατεψυγμένη την αποφεύγω) Δεν θα έλεγα ότι δεν έχει ποικιλία το τάισμα μου. Αν είχε hexamita δεν θα έτρωγε απο κάποιο σημείο και μετά και τα κόπρανα θα ήταν άσπρα.Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Video δεν έχω απο όλο το ενυδρείο.Τουλάχιστον όχι εδώ που είμαι τώρα. ------------------------- Οταν λες να μην μολυνθεί?Τι εννοείς?Και τι προτείνεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bilay : 20-01-19 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαυτο σου ειπα κοιτα τα περιττώματα. Κ hexamita να ειναι μπορει να συνεχίσει να τρωει.για φαρμακα δεν θα σ προτεινω μιας κ χρησιμοποιω εδω κ αρκετο καιρο(φαρμακείου)κ οχι απο ενυδρειακα μαγαζια δλδ.οι τροφες που δινεις οντως ειναι καλες, οποτε προσανατολισου σ καποιο εσωτερικο παράσιτο.τα παράσιτα για μενα ,παντα ειναι εκει κ περιμένουν την καταλληλη ευκαιρια, που συνηθως την δινουμε εμεις.
|
![]() |
Tags |
δίσκος τρϋπα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με το δίσκο μου. | fitos100 | Δίσκοι | 5 | 31-01-19 23:08 |
Τρύπα | Aris50 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 21-10-08 21:28 |
Πρόβλημα στη όραση σε δίσκο | MEROULA | Δίσκοι | 3 | 14-04-08 21:04 |
Αγόρασα δίσκο-και είναι φοβισμένος- | basillis | Δίσκοι | 32 | 19-11-05 08:32 |
Λευκά κόπρανα απο δίσκο | ΑΝΔΡΕΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-02-05 11:04 |