|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, συνέχισε τις τακτικές αλλαγές νερού να πέσουν και αλλό.
Όσον αφορά αυτό που λέει ο φιλόξενος για το αλάτι και τα κόρυς έχει βάση αλλά μπορείς να το κάνεις βάζοντας λιγότερο αλάτι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι το αλάτι κάνει πολλές φορές καλή δουλειά στα ψαράκια αλλά στα φυτά όχι και εδώ είναι που έχω δείλημα μεγάλο όταν χρειαστεί να βάλω αλάτι στο ενυδρείο. Σήγουρα η επιλογή πάντοτε ειναι δική μας ή τα ψαράκια ή τα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
Πανίτσα, πάντα είχα γατόψαρα και φυτά..πολλά φυτά και πάντα έβαζα αλάτι.
Όλα καλά πάνε αρκεί να μην υπερβάλουμε στην δοσολογία. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια θα το περιορισω οσο μπορω
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην επόμενη αλλαγή κάνε το 40 -50% το ξέρω είναι πολλά τα λίτρα αλλά πρέπει να κατέβουν και άλλο και ξαναμέτρα και πές μας.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγο δυσκολο γιατι τρεχω με κατι αλλα αλλα θα το παλεψω
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μου, το δοκίμασα στο νέο ενυδρείο το αλάτι και τα φυτά με τη λιγότερη δόση σε 400 λιτρα το ένιωσαν και μου το έδειξαν... ισως μερικά φυτά να είναι πιο ευέσθητα στο αλάτι και γω θα το παλαίψω μέχρι να βρώ τα φυτά που αντέχουν το αλατάκι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατοι γονων σκαλαριων... γιατι; | notos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-01-06 15:42 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
Ένα Cory 'Γέρνει'..... | Octopus | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 08-01-05 19:07 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |
cory peper vs labeo bicolor | griffin_23 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 24-02-04 19:39 |