|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια!
ναι, Χαρη , σε μενα γεννηθηκαν τα μικρα. υπαρχουν κι αλλα , παλαιοτερα που ειναι ενηλικα πλεον. στα ενυδρειο που εχω τα fancy , απο τα 6 ψαρια , τα 3 εχουν γεννηθει στο ενυδρειο μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου ζήσουν Γιάννη μου , να τα χαίρεσαι
![]() Δεν φαίνονται όλα fancy , σωστά ? Παρατήρησα πόσο "εύκολα -δεκτικά" είναι τα χρυσόψαρα στις μεταλλάξεις . Εγώ που δεν έχω - είχα fancy σε μια από τις λίμνες μου , απέκτησα μικρά ..... τα οποία μοιάζουν με Ryukin ....
|
||||
|
||||
![]()
ναι , ενα ειναι fancy , το μαυρακι , το οποιο εχω στη Δραμα με τα αλλα fancy.
τα υπολλοιπα ειναι με μονη ουρα. ναι , οντως .. πολλα κουβαλανε γονιδια , που δεν μπορουμε να ξερουμε, και ειναι ευκολο καποιο/α απο την γεννα, να βγει με διπλη ή μονη ουρα, κοντοχοντρο ή στενομακρο. το ιδιο ισχυει και στα fancy , ανετα "πετανε" και ψαρακια με μονες ουρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα !!!
![]() ![]() Να τα χαιρόμαστε !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νεα fancy μικρα, 7 ημερων.
βγηκε κι ενα με μονη ουρα Artemisia ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!!! Να τα χαιρεσαι!!!! Πρεπει να ναι φανταστικη εμπειρια... μια απορια εχω...τοσα ψαρακια μπορεις να τα δωσεις μετα η οχι?? Εννοω απο τις γεννες...τα κρατας ολα? Και παλι μπραβο για την δουλεια σου, και την ενημερωση σε μας!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι, φυσικα και μπορω να δωσω... πολλα κραταω βεβαια..
![]() εχω ενα 700λιτρο κι ενα 300λιτρο με χρυσοψαρα. δεν προσπαθω πλεον να βγαζω μικρα, συνηθως προκυπτουν ,τα λυπαμαι και τα μαζευω ![]() αυτα εσκασαν επειδη μεταφερθηκαν ως αυγα , σε αλλο ενυδρειο, καταλαθος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|