|
|
||||
|
||||
![]()
Όσο το δοχείο είναι καθαρό και βαζεις μονο καθαρό νερό μεσα, δεν θα έχεις πρόβλημα από ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμων γιατι δεν έχουν κατι να καταναλώσουν για να αναπτυχθούν.
|
|||
|
|||
![]()
κωστη χωρις οξυγόνο η κυκλοφορητη,σ ενα δοχειο ,το νερο αποχλωριονεται????
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε 1,2 δοχεια 4λιτρα απο το μαρκετ νερου που εχουν για σιδερωμα και μετα χρησιμοποιησε τα για να γεμιζεις με οσμωση. Προσωπικα αυτο κανω εδω και δεκαετιες και δεν ειχα κανενα προβλημα. Για προετοιμασια νερου για αλλαγες σε βαρελι καλα θα ηταν να υπαρχει καποιος κυκλοφορητης η αεραντλια σε συνδιασμο με θερμοστατη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
ναι μικρή ποσότητα θέλω ~4lt, απλά αντί να συμπληρώνω με απιονισμένο του super market θέλω να έχω το δοχείο με νερό από α/ο και να συμπληρώνω μέσα στην εβδομάδα όσο εξατμίζεται, δηλαδή να το κρατάω για 1 εβδομάδα και σε καποιες περιπτώσεις (διακοπές) για 2. Όλο αυτό γιατι δεν έχω κάπου σταθερή την α/ο οπότε για να αποφεύγω το βάλε-βγάλε. Ευχαριστώ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσωρινή αποθήκευση φυτών | surtugal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-11-16 23:44 |
Αποθήκευση νερού από ΑΟ | Butterfly | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 09-04-12 14:07 |
Αποθήκευση νερού από Α/Ο | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 02-01-12 16:40 |
αποθήκευση νερού | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-10-11 09:09 |
Ερώτηση για σωστή "αποθήκευση" όσμωσης | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-12-10 10:27 |