|
|
|||
|
|||
![]()
χθες έκανα 25% αλλαγή κ πριν λίγο έβαλα την ημερήσια δόση minocin.
ξεκινάω να μαζέψω νερό κ αύριο θα κάνω 30% αλλαγή. θα βάλω καινούρια σφουγγάρια στο φίλτρο κ θα ξεκινήσω Flagyl ~375mg για τα 55-60 λίτρα μου. αν αλλάξω βυθό κ ξαναστήσω το aquascape θα βοηθήσει ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το Flagyl μπορείς να το προσθέσεις από τώρα, δεν αλληλεπιδρούν με minocyn
Δεν χρειάζεται να ξαναστήσεις Aquascape, απλά αύξησε την ροή του ενυδρείου κει την μηχανική φίλτρανση αν μπορείς, καθώς και το καθάρισμα του φίλτρου
|
|||
|
|||
![]()
έβαλα κ Flagyl.
τα 2/3 του 500 σήμερα κ αύριο μετά την αλλαγή θα προσθέσω την πλήρη δόση. η θερμοκρασία είναι στους 22. την αφήνω ως έχει ? το τάισμα το συνεχίζω κανονικά ? έχετε καταλάβει τι ασθένεια μπορεί να έχουν τα ψαράκια ? |
|
||||
|
||||
![]()
Την θερμοκρασία άφησε την ως έχει , είναι μια χαρά .
Τάιζε λίγο λιγότερο . Κάθε μέρα μετά την αλλαγή βάζεις όλη την δόση δηλαδή τα 2/3 . Μάλλον σαπροφυτικά πρωτόζωα , τα συμπτώματα αυτό δείχνουν . Πάντως την ουρά στο πρώτο κόρι δεν την έχασες από αυτό τον λόγο .
|
|||
|
|||
![]()
25% αλλαγή κ σήμερα κ 375mg Flagyl.
καινούρια σφουγγάρια στο φίλτρο κ ξέπλυμα της ελαφρόπετρας. φαντάζομαι ότι έχασα αρκετή βιολογία οπότε θα ελαττώσω το τάισμα τις επόμενες μέρες. η ροή αυξήθηκε αρκετά αλλά δε νομίζω να έχουν πρόβλημα. βρήκα καμιά 20αριά αυγά κολλημένα στο φίλτρο κ τα έριξα στο γαριδάδικο μπας και σωθούν. πόσες μέρες θα συνεχίσω το Flagyl ? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο καλησπέρα γιατι πιστεύεις ότι έχασες μεγάλο ποσοστό της βιολογίας ?? με νερό απο το ενυδρείο δεν τα έπλυνες ??
Δεν έχουν πρόβλημα με την ροή , να φανταστείς στα napoensis μου έχω και αντλία 2000 λίτρα την ώρα ![]() Flagyl 10 μέρες σίγουρα και βλέπουμε . Χαίρομαι για τα αυγά μακάρι να σου ζήσουν !!!
|
|||
|
|||
![]()
τα σφουγγάρια είναι καινούρια οπότε δεν έχουν βιολογία κ την ελαφρόπετρα την ξέπλυνα στο νερό του ενυδρείου κ έβγαλε πολύ βρωμιά οπότε θεωρώ ότι χάθηκε αρκετή βιολογία.
οι συχνές αλλαγές κ το λίγο πιο κρύο νερό φαντάζομαι ότι τα "σπρώχνουν" στο ζευγάρωμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras agassizii με corydoras aeneus | koreos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-14 00:07 |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |
Corydoras | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-05 10:25 |