|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Καλοτάξιδο το ενυδρείο! *μπορείς να βάλεις τα λινκ ελεύθερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μία χαρά καλή επανεκκίνηση
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία περιγραφή και ωραία κατασκευή.
Έχω μια ερωτηση:το τροφοδοτικό σου πόσα watt είναι, και πως υπολόγισες ότι θα κάνει για τα watt των led? Πρέπει να είναι τροφοδοτικό για led η γενικά τροφοδοτικό 12v? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες Πέτρος! Μου αρέσουν πολύ τα DIY και το ότι τα παρουσιάζεις ακόμα περισσότερο! Με το καλό και τα ψάρια!
Καλή επανεκκίνηση!! |
|
||||
|
||||
![]()
Με ενδιαφέρουν όλα τα link και όλες οι πληροφορίες για διαστάσεις. Αν μπορείς στείλε μου
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φίλε akvariym, το τροφοδοτικό είναι 150 Watt (12V x 12.5A), γενικά τροφοδοτικό των 12v σου κάνει, απλά θα χρειαστεί και κολλητήρι. Με 60 Watt φωτισμό χρειάζεσαι τουλάχιστον 85 Watt τροφοδοτικό, αν έχεις παραπάνω δεν πειράζει. Ο κανόνας είναι για Χ Watt του τροφοδοτικού να έχεις το πολύ 80% του Χ σε φωτισμό. Με τροφοδοτικό 150 Watt θα μπορούσα να έχω μέχρι και 120 Watt σε led, ενώ τώρα που έχω τα μισά ίσα ίσα που θερμαίνεται λίγο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για DIY φωτισμό σέ ενυδρείο με δίσκους | Μηνάς | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-11-18 23:44 |
Ενυδρείο Χωρίς Φωτισμό | sailim | Χρυσόψαρα | 20 | 29-09-13 07:37 |
Αγορά LED για 2ο φωτισμό | jam | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-09-12 16:52 |
Τι φωτισμό; | sp67 | Φωτισμός | 4 | 19-05-09 08:22 |