|
|
|||
|
|||
![]()
Και μάλλον ετοιμάζομαι για μια ακόμα απώλεια. Την τελευταία κιχλίδα που μου έχει μείνει. Ξαφνικά σήμερα το βρήκα στην γωνία κάτω να αναπνέει πάρα πολύ γρήγορα και το ένα μάτι του πρησμένο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο τι μπορεί να είναι???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχεις αμμωνία ? Πως στρώθηκε το φίλτρο? Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?
Έχεις μικρό φίλτρο για τα λίτρα σου,τι κυκλοφορία Έχει? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις είναι σίγουρα σωστές, με τί μετράς;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμμωνία δεν έχω σίγουρα. Το φίλτρο είναι για παραπάνω λίτρα από όσα έχω και τρέχει 3 μήνες σίγουρα. Επίσης το πήρα στρωμένο αλλά παρόλα αυτά έβαλα σταδιακά τα ψάρια για να μην έχω θέμα. Την αμμωνία την μετράω με υγρό τέστ ενώ όλα τα υπόλοιπα με στικ της esha. Σκοπός είναι ότι αν ήταν θέμα νερού φαντάζομαι θα πάθαιναν όλα ταυτόχρονα πρόβλημα. Τώρα πήγαινε σταδιακά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η σύνθεση??
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα το πάθαιναν ταυτόχρονα, δεν έχουν όλοι οι οργανισμοί τις ίδιες ευαισθησίες/αντοχές σε συγκεκριμένες συνθήκες. Τα ψάρια που έχασες είχαν τα ίδια συμπτώματα με αυτό; Τα στικς πάντως δεν είναι αξιόπιστα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο σύμπτωμα στην ουσία είναι ότι ξαφνικά από εκεί που η συμπεριφορά τους και η αναπνοή τους ήταν κανονική, αρχίζουν να αναπνέουν πάρα πολύ γρήγορα και να πηγαίνουν σε γωνίες. Και μετά από δύο ή τρεις μέρες φεύγουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό φαίνεται να έχει pop eye!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απώλεια..Gourami | Jimenez | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 22-12-14 12:28 |
Απώλεια Σκαλαριών | gplatakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 08-04-09 14:25 |
Απώλεια | Aris50 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 12 | 30-11-08 22:03 |
Απώλεια | Elanir | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 04-10-07 18:54 |
απώλεια μικρών | dim | Bettas | 23 | 28-01-06 02:48 |