|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν γυρισεις με το καλο στειλε ενα μην να σου πω να τον φτιαξεις..Καλες διακοπες!
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο οι γαριδες που εχεις δε χρειαζονται θερμοστατη.
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα κ μερικές ακόμη δοκιμές πριν φύγω κ διαπίστωσα ότι είχε πρόβλημα κ ο θερμοστάτης οπότε πήρα κομπλέ το σετ από το γαριδάδικο.
Φαντάζομαι ότι θα αντέξουν οι γαρίδες μέχρι τους 16 που πέφτει η θερμοκρασία. Bill πες την λύση μπας κ σωθεί κ κανας άλλος. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι συνηθισμενη βλαβη..αναβοσβηνουν οι ενδειξεις και τα πληκτρα δεν ελεγχουν τιποτα.Μου εχει τυχει δυο φορες,την πρωτη δεν εδωσα σημασια,το θεωρησα τυχαιο ειχα και εναν spare..τη δευτερη ειχα βαλει και αγγελια μηπως βρω καποιον συντομα και επειδη δεν εβρισκα εκανα μια αναζητηση για βλαβες στο διαδικτυο και διαπιστωσα οτι ειναι αρκετα κοινη.Προκυπτει δε απο ασταθειες της τασης και συχνα μετα απο διακοπη ρευματος(και οι δικοι μου χαλασαν μονο στο ενυδρειο που δεν ειχε σταθεροποιητη ενω στα αλλα δεν ειχαν προβλημα). Διαβασα λοιπον καπου οτι εχει μεσα τρεις πυκνωτες (τα γνωστα ''βαρελακια'') απ τους οποιους καιγεται συνηθως ο πρωτος ή ο δευτερος
(ο πρωτος ειναι αυτος που ειναι πιο κοντα στα πλαινα του σασι,ο δευτερος πανω αν θυμαμαι καλα και ο τριτος δεξια προς τη μεση της πλακετας).Του ανοιξα και τους δυο και ειχε καει ο πρωτος(δε φαινεται κατι ,με το πολυμετρο καταλαβα).Πηρα δυο ιδιους απο ηλεκτρολογειο,μερικα σεντς ειχαν.. ,ξεκολλησα τους παλιους και τους αντικατεστησα.Bασικα ζητησα απ τον ηλεκτρονικο που τους πηρα να το κανει αλλα μαλλον βαριοτανε και μου ειπα κανε το μονος σου να μαθαινεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστούμε πολύ Βασίλη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κρατήσει έναν που έπαθε την ίδια ζημιά.
Θα κάνω αυτό που είπες Βασίλη να δω αν δουλέψει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο χρονών ειναι ο stc απο περιέργεια και μόνο....
Δεν μου εχει τύχει πότε σε κανένα,και έχω 5-6 stc ηλικιας ο μεγαλυτερος 5-6 χρονών ισως και παραπάνω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και προκειμένου να είμαι σίγουρος λέω να ανεβάσω και μια φωτό. Στον δικό μου controller βλέπω τέσσερις πυκνωτές. Οι τρείς παρόμοιο μέγεθος και ένας πιο μικρός. Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα υπάρχει στους νούμερο 1 και 3; και εσύ Βασίλη χρειάστηκε να αλλάξεις τον νούμερο 1; Πριν αρχίσω τα ξεκολλήματα αν μπορείς επιβεβαίωσε μας τα πιο πάνω. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και καλη χρονια.Ναι τον Νο1 αλλαξα (οι τρεις που εγραψα ειναι οι 1-3-4 οπως τους αριθμησες)αλλα φανταζομαι οτι θα μπορουσε να ειναι και καποιος αλλος.Θελει λιγο ψαξιμο πριν ξεκολλησεις δοκιμασε με το πολυμετρο ,εγω που δεν ειμαι και πολυ σχετικος καταλαβα ποιος ηταν καμμενος ειχε διαφορετικες ενδειξεις απ τους αλλους αλλα δε θυμαμαι ακριβως τι εδειχνε γιατι παει καιρος.
Τελικα ειχαν δικιο αυτοι που εγραφαν οτι ειναι κοινη βλαβη..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
STC 1000 | spyrval | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-05-18 12:49 |
Stc-1000 | matista | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 09-06-17 14:27 |
Πρόβλημα με STC-1000!!! | leonidas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 54 | 29-09-14 20:47 |
Πρόβλημα με skimmer v2 1000 | g81gr | Φίλτρανση | 22 | 05-04-14 15:48 |