|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να μου κρατήσετε και εμένα μια θέση στην ομάδα για τον ψυχολόγο ή μάλλον για τον νιτρολόγο
![]() σήμερα με το που ήρθα σπίτι εκανα μέτρησεις (αλλαγή είχα κάνει πριν 3 μέρες το 80%) όπως είχα γράψει πιο πανω ... Νο3 10-25 (!!!) ουφφφ Νο2 0 Gh 10d Kh 6d Ph 8 (!!!) εκεί αυτό ... δεν λέει να κατέβει .... τελικά μαλλον η τόσο μεγάλη αλλαγή να έπαιξε ρόλο ... Αιντε και παίζει να τον γλυτώσω τον ψυχολόγο ... ![]() ![]() Υ.Γ ο μονομάχος με το φιν ρότ φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα .... έχει αρκετά σημεία με "διαφανή" μεμβράνη που τίνει να γίνει φυσιολογικός ιστός ... για να δούμε ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
*σηκωνει το χερι*
γεια σας,με λενε Μαριελ και ειμαι ψαροεξαρτωμενη... ακουγεται ομαδικα: γεια σου Μαριελ(ωχ,αυτο μου θυμιζει το ευθυμογραφημα στο τελευταιο τευχος ![]() σοβαρα τωρα(γκουχου,γκουχου) πολυ χαιρομαι που επιτελους επεσαν τα νιτρικα ![]() το πεχα τωρα μαλλον δεν το βλεπω διατεθειμενο να πεσει...και αφου και το νερου της βρυσης ειχε καπου τοσο...μαλλον αυτο δε διορθωνεται... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μάριελ τι κάνεις;Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως;Αν θυμάμαι καλά έχεις κάποια φυτά μέσα στα ενυδρειάκια του αν λοιπόν ρίξει λίγο flurish exel που είναι Co2 σε υγρή μορφή μιας και τα λίτρα είναι πολύ λίγα δεν θα καταφέρει έτσι να ρίξει το ph του;Το ρωτάω αυτό γιατί στο δικό μου που έχει αρκετά φυτά και ρίχνω flurish exel έχω ph 7.0 - 7.5.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
βασικά 5-6 κοτσανάκια απο polysperma έχω στο κάθε ενυδριάκι ....
και μετα απο 3 μέρες που ειχα να τα δω έχουν παρει τα πανω τους ... ![]() φτάσανε ήδη στην επιφάνεια του νερού .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο μπορείς έστω και υποτυπωδός να κατεβάσεις λίγο το ph σου φίλε.Ρίχνεις καθόλου λίπασμα;
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
λίπασμα? εδώ δεν έχω υπόστρωμα
![]() οχι .. τίποτα δεν ρίχνω ... τα φυτά αυτή τη στιγμή βρίσκοντε μέσα σε σφινακοπότηρα με τύρφη ![]() μη με κράξετε αλλά δεν έχω υπόστρωμα και το ποτηράκι είναι αρκετά βαρύ για να το κρατήσει στον πάτο ... πάντος το θετικό είναι οτι αναπτύσοντε κανόνικά τα φυτά και πετάνε κανούρια φυλλαράκια ... Ασχετο: πριν λίγη ώρα κοίταγα τον crowntail μου ο οποιός τις τελευταίες μέρες συγκατοικεί αρμονικά με τον οττόκυκλο που έχω βάλει μέσα .... είχε κολλήσει στο τζάμι και με κοίταγε .. (πολύ γουστάρω την φάση αυτή που κολλάω στο τζάμι και κολλάνε και οι μονομάχοι και κοιτάνε,χαχαχ) εκείνη την ώρα λοιπόν ο ,φουκαράς, ο οττόκυκλος έγλυφε το τζάμι και ξαφνικά πάει και αρχίζει να γλύφει στο σώμα τον μονομάχο .... αρχικά μου φάνηκε παράξενο αλλά λέω , άνοιξη είναι .... ορμόνες βλέπεις .... μπορεί να γουστάρει να την βρούνε μεταξύ τους! αφού ο μονομάχος τον αποφεύγει μια , δυό, τρείς φορές ... την τέταρτη φορά που πάει πάνω του και αρχίζει να τον φλύφει, ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ τον βουτάει ο μονομάχος απο το στόμα τον οττόκυκλο, τον ταρακουνάει 3-4 φορές δεξιά -αριστερά με τρομερή μανία και ταχύτητα και τον πετάει στην άλλη άκρη απο το ενυδριάκι ..... !!!!! μετά ο μονομάχος σαν να μην τρέχει μια καθόταν και με ξανα κοίταγε .... ο οττόκυκλος αφού έφαγε ένα τρελό σοκ είχε χάσει τον μπούσουλα .... τον φουκαρά ... μετά απο λίγη ώρα βρήκε πάλι την φόρμα του και συνέχισε το γλύψημο στο τζάμι .... νομίζω θα το ξανασκεφτεί καλά πριν πάει να κάνει "τσαχπινιές" στον μονομάχο .... χαχαχα το αναφέρω γιατι δεν το είχα ξαναδεί αυτό εδώ και κανα μήνα που συγκατοικούν τα 2 ψαράκια .... πάντος δεν φαίνεται να έπαθε κάτι ο οττόκυκλος εκτός αν δεν φαίνεται εξωτερικά .... θα δείξει σε μερικές μέρες ...
Ιωσάς Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. I guess Ill always be a soldier of fortune.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 30-03-06 στις 19:40 |
|
||||
|
||||
![]()
και χυμα μπορεις να βαλεις μερικα φυτα να επιπλεουν(δεν ειναι το ιδανικο βεβαια,αλλα καλυτερο απο το τιποτα).
νομιζω εχω ξανακουσει σκηνικα με οτοκυκλους,σε περιπτωση δηλ.που παει πανω στο μονομαχο ο οτοκυκλος.εχεις ξαναδει εσυ τετοιο σκηνικο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καπιταλισμός χωρίς χρεοκοπία είναι σαν τον χριστιανισμό χωρίς την κόλαση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannis : 31-03-06 στις 13:27 |
|
||||
|
||||
![]()
ουπς,πως μου ξεφυγε αυτο το ποστ του Ιορδανη....το flurish excel πιο πολυ σα λιπασμα μου ακουγεται...και απο ο,τι λεει κι ο Γιαννης δεν περιεχει διοξειδιο,ε?
|
||||
|
||||
![]()
Flourish Excel™ is a source of bioavailable organic carbon
http://www.seachem.com/products/prod...rishExcel.html Δεν είναι λίπασμα και δεν νομίζω οτι μπορεί να επηρεάσει το Ph.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.seachem.com/support/FAQs/...Excel_faq.html |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις almond leaves?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Και πάλι αναγνώριση φυτού | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 06-06-05 22:23 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
1ο "επίσημο" GAB meeting | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:51 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |