|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έγινε λίγο καλύτερο, απλά στην αριστερή πλευρά φαίνονται πολύ κουμπωμένες οι πέτρες μεταξύ τους!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια που τα ψάρια έχουν αρχίσει σιγά σιγά να μεγαλώνουν και να ενηλικιώνονται, άρχισαν οι πρώτες σκέψεις για να μειώσω τα είδη. Ποιος πιστεύετε ότι θα ήταν ο καλύτερος συνδυασμός 2 ειδών από αυτά που έχω; Τα πιο φιλικά μου φαίνονται τα Acei με τα iodotropheus sprengerae. Βέβαια τα chilumba είναι πανέμορφα και δεν ξέρω τι να αποφασίσω. Θα ήθελα πραγματικά τη γνώμη σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρατήρησες κάποιο πρόβλημα και θες να βγάλεις;
------------------------- Έχεις και τα demasoni μέσα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 14-01-19 στις 12:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα απομάκρυνα σίγουρα τα 4 ντεμασόνι. Τα άλλα 3 με σωστές αναλογίες αρσ/θηλ μπορούν να συμβιώσουν άνετα (λιγότερο ανεκτικά σε περισσότερα αρσενικά είναι τα tropheops). Αν έπρεπε να κρατήσω 2 είδη θα διάλεγα τα Tropheops και τα acei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός ο Κλεό! Γι αυτό σε ρώτησα αν τα έχεις ακόμα μέσα, γιατί δεν τα ανέφερες. Τα demasoni θα έβγαζα κι εγώ, για να κρατήσω τα άλλα 3 είδη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία!! Ήταν η σκέψη μου να φύγουν πρώτα τα Demasoni. Δεν τα ανέφερα γιατί τα είχα τα πιο πιθανά για να φύγουν, καθότι έχω διαβάσει πολλά για αυτά και επίσης γιατί είναι πολύ μικρός ο αριθμός τους. Πιστεύετε ότι θα ήταν δυνατή η συμβίωση και των 3 άλλων ειδών μαζί; Η αλήθεια είναι πως δεν ενοχλεί το ένα είδος το άλλο μέχρι στιγμής, τα 2 αρσενικά Tropheops όπως είπε και ο Κλεόβουλος κυνηγιούνται λίγο παραπάνω αλλά επειδή υπάρχουν πολλές πέτρες και κρυψώνες το κυνήγι τελειώνει πολύ γρήγορα.
Όταν φύγουν τα demasoni να μειώσω και λίγο τις πέτρες ή πιστεύετε ότι δε θα ωφελήσει; ------------------------- Παράθεση:
Πρόβλημα πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει αν εξαιρέσουμε την θηλυκιά tropheops η οποία μετά από 2 συνεχόμενα μπουκώματα όπως είπαμε μάλλον την πίεσαν και δεν άντεξαν, αυτό βέβαια πριν προσθέσω και άλλες πέτρες... Αλλά καλό είναι να δράσω πριν αρχίσουν τα προβλήματα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 14-01-19 στις 20:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα κάνεις και σκέφτεσαι να τα απομακρύνεις! Κράτα τα υπόλοιπα τρία είδη σε χαρέμια και αν δεις πρόβλημα πράττεις αναλόγως.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
custom 150lt με κιχλιδες | michalos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 05-03-18 20:47 |
80λτ custom sump ή κανιστρο ? | michalos | Nano Reef | 2 | 20-02-18 08:05 |
Νέο Malawi 180 λίτρα | XrhstosT | Malawi | 177 | 03-11-17 20:02 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |