|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και μπορεί να θεωρηθεί δυσφίμηση ότι δοκίμασα από την εν λόγω εταιρεία στο τέλος το πέταξα!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και εγώ παθόν με την SERA.Μετράω λοιπόν το GH με SERA και μου δίνει μια μέτρηση 36 και στο νερό του ενυδρείου και στο νερό της ύδρευσης.Λέω αποκλείεται.Αγοράζω aquarium farm. και βλέπω 16.Και μάλιστα η ημερομηνία λήξης της SERA ήταν μετά 1 έτος.Εξήγηση;Απλά αστοχία υλικού της εταιρίας.Τζάμπα λεφτά;Προφανώς αλλά το πρόβλημα είναι αλλού.Ας υποθέσουμε οτι έχεις σοβαρό πρόβλημα και θέλεις να κάνεις μετρήσεις για να δεις τι φταίει,κάνεις μέτρηση και εσύ εμπιστεύεσαι την μέτρηση και πράτεις ανάλογα.Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που δίνει λάθος αποτέλεσμα;Θα μου πείτε για μεγαλύτερη ακρίβεια πάρε ηλεκτρονικά δυστυχώς όμως δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση για ηλεκτρονικά και δεν μιλάω για τον εαυτό μου άλλα για την πλειοψηφία των νέων χομπιστών και όχι μόνο.Σκέψεις πολλών και εύλογες και είμαι σίγουρος οτί πολλοί από εμάς την έχουν πατήσει έστω και μία φορά.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα παιδια κανεις δεν ξερει απο< BRUSTMANN >??????
Τι πηγα και πηρα????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο σιδηρος της Brustmann ειναι σχετικα παλαιο προϊον στην αγορα και εχει χρησιμοποιηθει απο παλαιοτερους χομπιστες καθ'οτι σημερα οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν πιο "νεα" σκευασματα (βλ. seachem, aqua-line κλπ) γι'αυτο και δεν βλεπεις απαντησεις με εμπειρια σε αυτο το προϊον...γενικα δεν εχω ακουσει κατι ασχημο για το συγκεκριμενο προϊον......
Οσον αφορα τις καταναλώσεις σιδηρου, η αληθεια ειναι οτι (αναλογως και των συνθηκων) ο σιδηρος ειναι πολυ ασταθης μεσα στο ενυδρειο και οι οποιες μετρησεις παιρνουμε μπορει να δειχνουν μεγαλες μεταβολες, χωρις αυτο να σημαινει οπωσδηποτε οτι υπαρχει αναγκη μεγαλυτερης δοσολογιας......ακομη και με συχνες και σχετικα μεγαλες δοσολογιες ειναι πολυ συχνο το φαινομενο, την επομενη μερα να μετραμε μηδενικη ποσοτητα.....η καλυτερη λυση (οσον αφορα τη μετρηση) ειναι εφ'οσον καταληξεις σε ενα τεστ (αποδεδειγμενα αξιοπιστο/λειτουργικο στην περιπτωση σου), να μετρας αμεσως μετα (1/2-1 ωρα μετα τη δοση).......αν και σε τελικη αναλυση παλι μεσω της παρατηρησης/δοκιμης θα καταληξεις σε μια σταθερη ρουτινα.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα υγρα τεστ των νιτρικων περιεχουν ΚΑΔΜΙΟ | xouxou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 19-11-06 14:49 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |
ΤΕΣΤ | Vasilis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 15-09-04 00:30 |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |