|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλγες δε βγαινουν απο το λιπασμα σε φυτεμενο. Προσεχε το φως σου ειναι δυνατο. Με μεσαιο φωτισμο και αρκετο co2 μεγαλωνεις ο,τι θες σχεδον.
Λιπανση θα πρέπει να κανεις γενικη , οχι μονο νιτρικο καλιο. Δες το estimative index. http://www.aquariumcalculators.com/a...imative-index/
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς και πρέπει να γίνεται γενική λίπανση, ο λόγος που ρωτάω είναι μην έχω έξαρση άλγης, ή δεν ξέρω και 'γω τι... Μήπως δηλαδή πρέπει να το πάω προοδευτικά..
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φως εγω δε θα το ανεβαζα. Εχω δυο Chihiros ξερω ποσο δυνατα ειναι. Αλγη βγαινει οταν δεν υπαρχει ισορροπια αναμεσα σε φως και co2. Εχεις πολυ σωστα μεα φυτα γηρηγορης αναπτυξεις που θα βοηθησουν στην απορροφηση των θρεπτικων. Τον τροπο διαχυσης με τον bazooka δεν το πολυεμπιστευομαι σε τοσα λιτρα. Στενη παρακολουθηση να δεις πως ανταποκρινονται τα φυτα.
Προμηθευσου και σιδηρο-ιχνοστοιχεια και φωσφορικο καλιο ωστε να κανεις 2 μπουκαλακια με υγρα micro -macro. Μου αρεσει ο συνδυασμος συννεφακια γαριδες, εχω τον ιδιο σε 80 λιτρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίπανση ενυδρείου με γαρίδες | sxetikos | Λίπανση Φυτών | 1 | 19-07-16 12:44 |
Ξεκίνημα νέου ενυδρείου | xristoss | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 1 | 22-04-12 06:55 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Λίπανση ενυδρείου και biochem-zorb | MEROULA | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-04-08 19:10 |
Αρχή νέου ενυδρείου | betty | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 26-01-06 21:47 |