|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλη κατασκευη, προσεγμενη. Και εγω θα ελεγα να αλλαξεις 2-3 ταινιες με αλλα χρωματα.
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ΡΙΣΠΕΚΤ! Πολυεργαλειο ο Γιαννης!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα λογια παιδια. Καλη χρονια να εχουμε ολοι
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Σας επισυναπτω τις αποδοσεις του συγκεκριμενου φωτιστικου σε W συνολικα και ανα καναλι. Φανταζομαι οτι εχω μειον 10-30% σε αποδοση στα νουμερα αυτα λογω του καλυμματος οπως ειπε πιο πανω ο φιλος theofilos και λογω της αποστασης απο την επιφανεια του νερου γυρω στα 10 εκατοστα. Το φωτιστικο το δουλεψα για καμια βδομαδα δοκιμαστικα μονο του με τον TC420 δεν ειδα καποιο προβλημα καπου. Περισσοτερες πληροφοριες θα εχω για οποιον θελει οταν θα καταφερω να βαλω μπρος το ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ωρέ Γιάννη!!!!!
Με τους TC-420 δουλεύω και κανένα πρόβλημα (εκτός μιας μικρής απόκλισης στον χρόνο)... ΔΕΝ έχω δει.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
![]() Εκατσα λιγο σημερα και ασχοληθηκα με το φωτιστικο. Θα το κανω κρεμαστο τελικα. Για πρακτικους λογους κυριως. Θα υπαρχει και η δυνατοτητα για την ρυθμιση του υψους. Ελπιζω να ειναι ετοιμο συντομα. Χρησιμοποιησα συρματοσχοινο ποδηλατου εδω και για να τα στερεωσω αξιοποιησα τα εσωτερικα μεταλλικα κομματια απο τις κλεμες που βαζουμε στα ηλεκτρολογικα. ΥΓ: Θα παρουσιασω σε ενα αλλο θεμα την DIY δοσομετρικη που εφτιαξα πριν καιρο και μολις ασχοληθω περισσοτερο, θα τελειωσω την αυτοματη αναπληρωση νερου με οπτικο αισθητηρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |