|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, πια σιλικόνη να πάρω κ είναι δοκιμασμένη
![]() Σε λίγες μέρες θα παραγγείλω και το liner... |
|
||||
|
||||
![]()
Mια bison 100% silicon είναι μια χαρά !!!
Το liner είναι απο Κίνα ??? τον νου σου ....
|
|||
|
|||
![]()
Ενυδρειακη σιλικόνη δηλαδή;
Από liner είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο https://www.ebay.com/itm/20232202171...&ul_noapp=true Πάχος 1,36 mm και η δεύτερη https://www.ebay.com/itm/14274406242...&ul_noapp=true 1 mm Θα πάρω μεγαλύτερο μέγεθος και το κόβω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημέρα Μπάμπη , και τα δύο Hong Kong
![]() Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα ..... ρίξε μια ματιά μόνο Ευρώπη . Σίγουρα να πάρεις περισσότερα μέτρα γιατί όπως λένε και στο χωριό μου "Αν δεν περισσέψει δεν θα φτάσει " ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στείλε κάνα site από Ευρώπη να δω διαφορά
![]() Λες να είναι μάπα; Υποτίθεται δίνει κ εγγύηση.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω καθόλου να σου πω , απλά εμφανίστηκαν στην αγορά του ebay πριν ένα χρόνο .....
Στην μηχανή αναζήτησης του ebay (αριστερά στις επιλογές ) εκεί που λέει Item Location on eBay.com US Only North America Europe Asia τσέκαρε μόνο την επιλογή Europe . Είναι (τα liner ) από εταιρείες που υπάρχουν 10 ετίες στο χώρο .... και είναι γνωστά ![]() Για γράψε λίγο πόσα μέτρα χρειάζεσαι ? Ξεκίνα το ψάξιμο και μου λες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε Μπαμπη ωραια η λιμνουλα σου,και κριμα η διαροη που εχεις.Εγω στην πρωτη λιμνη μου που ειχα διαροη απο ρογμες ,την περασα ενα στεγανωτικο ελαστομερες με προδιαγραφες για δεξαμενες ποσιμου νερου και ηρεμησα.Το στεγανωτικο που εβαλα ηταν τησ alchimica το hyperdesmo 2k-w. Η αποφαση δικια σου.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να παραγγείλω το HDPE κ ότι βγει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προχωράει το project σου? Χρονιά πολλά κιόλας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους συμφορουμίτες. Παρήγγειλα δύο κομμάτια liner ένα για την λίμνη και ένα για την προλίμνη. Το ένα το παρέλαβα αλλά το άλλο λογικά σε μια βδομάδα το πολύ. Έβαλα και αυτόματη αναπλήρωση η οποία συνδέθηκε στο φίλτρο. Το είχα να τρέχει το φίλτρο για να συντηρείται η βιολογία αν κ την λίμνη δεν την λειτουργώ. Δεν ξέρω γιατί αλλά μέρα παρά μέρα έχανε κ αυτό νερό(το φίλτρο) και το σταμάτησα κ αυτό
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπέρα, επειδή είμαι σε διαδικασία -εκ νέου- μόνωσης (και αγοράς υλικών) της λίμνης-φίλτρων μου, τίποτα νεότερο από την κατασκευή σου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω τις εργασίες... Θα βάλω liner στον καταρράκτη κ στην λίμνη. Στο BD τι βιδες χρειάζεται για να βιδωσει το δδαχτυλίδι, δεν τις βρίσκω κ δεν ξέρω αν έχει πατουρα για να βιδωσει... Για βοηθήστε μπας και την ολοκληρώσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Μπάμπη καλή ευκολία στις εργασίες .
Έχασες τις βίδες εννοείς ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίμνη για τα Koi μου ! | Artemisia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 203 | 07-05-20 14:54 |
Νέα λίμνη υπο κατασκευή. | di.pil | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 25-11-18 02:08 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |