|
|
|||
|
|||
![]()
δεν είμαι απόλυτα σίγουρος Αρτεμισία αλλά νομίζω πως είναι λευκό.
δύσκολα μένει ακίνητο το συγκεκριμένο ψαράκι κ όταν το κάνει ακουμπάει την ουρά του στο βυθό κ δεν φαίνεται καθαρά. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο περίμενε ακομα 5 μερες και παρακολουθα το . Αν δούμε οτι δεν μεγαλώνει η ουρα τοτε εχουμε πρόβλημα και θα βαλεις αντιβίωση. Ως τότε περιμένουμε....
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να εχουν κατι.. με μια βδομαδα μελαφιξ , πιστευω θα ειχε βγει ηδη η ουρα.. αστο μερικες μερες ακομα να δεις πως παει..
στο βιντεο η παρενοχληση ειναι απο ζευγαρωμα προφανως.. παντα τα αρσενικα ειναι λιγο πιεστικα... τι να κανουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η ουρά άρχισε με αργούς ρυθμούς να αναπτύσσεται αλλά χθες εντόπισα άλλο πρόβλημα.
όπως φαίνεται κ στην φώτο ένα άλλο ψαράκι έχασε ένα κομμάτι από το δέρμα του. πριν εντοπίσω το πρόβλημα είχα παρατηρήσει αρκετό κυνηγητό αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν με το συγκεκριμένο ψαράκι. ξεχωρίζει το φύλο του συγκεκριμένου ? υπάρχει περίπτωση τα αρσενικά να γίνονται πέραν του δέοντος επιθετικά ??? |
|
|||
|
|||
![]()
καμιά ιδέα ρε παιδιά ???
δεν φαίνεται να έχει αλλάξει η συμπεριφορά του ψαριού πάντως. ίσως είναι λίγο πιο ήσυχο από τα υπόλοιπα αλλά δεν είμαι κ σίγουρος. |
|
|||
|
|||
![]()
η κατάσταση με την ουρά δεν έχει βελτιωθεί κ φαίνεται πως το ψαράκι έχει κ πρόβλημα σταθερότητας πλέον.
δυσκολεύεται να κρατήσει το πίσω μέρος του χαμηλά. ------------------------- video ------------------------- κ άλλο video Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 12-11-18 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο Καλημέρα
![]() Πρέπει να φτιάξεις καραντίνα για τα 2 που έχουν πρόβλημα και θέλεις και ένα δοχείο για 5ωρα μπάνια με αεραντλία . Όταν είσαι έτοιμος μου λες και σου βάζω δοσολογίες φάρμακα . Μην χρησιμοποιήσεις αυτό που πήρες (κατάλαβες πιο λέω ) Εύχομαι να μου απαντήσεις μέχρι το μεσημέρι γιατί δεν έχω ίντερνετ και δυσκολεύομαι να απαντώ ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras agassizii με corydoras aeneus | koreos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-14 00:07 |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |
Corydoras | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-05 10:25 |