|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Μανο σωστα οι δόσεις!
Για το τελευταίο μην ανησυχείς ξανα προσπαθείς αύριο Ειναι πολύ προσβεβλημένο ?
|
|||
|
|||
![]()
Είναι από αυτά που δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα αλλά θέλω να το πιάσω και αυτό, ποτέ δεν ξέρεις.
Στο κυρίως ενυδρείο θα κάνουμε κάτι αργότερα; |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον όχι. Απλα θα κάνεις όσες αλλαγες νερου μπορείς και θα καθαρίσεις τα φιλτρα .
Θα το πιάσεις το αλλο μην αγχώνεσαι και 2 μερες μετα δεν ειναι πρόβλημα 😊
|
|||
|
|||
![]()
Πέμπτη ημέρα θεραπείας σήμερα και έχουν μεταφερθεί όλα τα ψαράκια, το ένα με καθυστέρηση τριών ημερών. Δυστυχώς είχαμε μία απώλεια την δεύτερη μέρα...
Από ότι βλέπω υπάρχει βελτίωση αφού έχουν καθαρίσει όλα τα ψάρια από άσπρα σημάδια στη ράχη και λευκά στίγματα, εκτός από ένα. Σε αυτό, που ήταν και στην χειρότερη κατάσταση, έχει αρχίσει σταδιακά να μειώνεται το άσπρο στη ράχη αλλά τα πτερύγια και κυρίως η ουρά του είναι ακόμα κατεστραμμένα. (φωτό, ψάρι δεξιά) Τί κάνω στη συνέχεια, πως προχωράω? Από φάρμακα έχω Baytril για 1 ημέρα και Minocin για 7... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Μάνο μου χαίρομαι που πανε καλά 😊 συνεχίζεις τα παντα κανονικά μεχρι να μην βλέπεις ίχνος απο λευκά τελειώματα ή κουκίδες στίγματα κλπ....
Το άλλο μαλλον ειχε στα βράγχια ☹ Τα μπανια ειναι για 10 μέρες αλλα μπορεί να χρειαστεί και 13 θα το δουμε .... την minocyn την συνεχίζεις επίσης στο χώρο που τα κρατάς.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, θα πάω αύριο για νέα Baytril.
Είμαι τυχερός που κάνω τέτοια περίοδο την θεραπεία και βολεύουν οι αλλαγές νερού σε ότι αφορά την θερμοκρασία. Ετοιμάζω το νερό της α/ο από το βράδυ και μέχρι το επόμενο απόγευμα έχει περίπου την ίδια θερμοκρασία με αυτό που έχω στα δοχεία. Βάζω θερμαντήρα αν χρειαστεί και σε 10-15 λεπτά μπορώ να κάνω αλλαγή... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά 😊 βέβαια αν τους ρίξεις παλι την θερμοκρασια θα γεννήσουν τα κουνέλια 😂😂😂
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Corydoras sterbai ασθένεια | ReaperX | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 17-11-17 14:40 |
Ασθένεια ή οχι; | XrhstosT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 96 | 26-06-16 22:00 |
corydoras agassizii με corydoras aeneus | koreos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-14 00:07 |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |