|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ειδες αυτο το θεμα, κοιταξε το ειναι ενα καλο παραδειγμα.
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=10792
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα.
Ευχαριστω για τα σχολια σας!!! Εχετε απολυτο δικιο... Εχω διαβασει δει ολα τα σχετικα ποστ και σκοπευω σιγα σιγα να το κανω ποιο ωραιο. φεγγαροπετρες θα παρω (γιατι δειχνουν και πολυ ομορφες) με την πρωτη ευκαιρια αφου νομιζω πως για τα 4 ψαρια που εχω τωρα ειναι οριακα οι σπηλιες και σιγουρα θα χρειαστω και αλλεσ πετρες!!! Να τονισω εδω πως κοιταζα για ιδεες και σε αλλα site τυχαια (περισσοτερο αμερικανικα) και μπορω να πω πως σε γνωσεις aquascaping, setup ειμαστε πολυ μπροστα σε σχεση με αυτους (ισως βεβαια οι οργανομενοι τους συλογοι να μην ειναι ετσι αλλα μου εκανε εντυπωση...) Οσον αφορα τα λαστιχα κτλ ειναι προχειρα εκει μεχρι να μπει και το αλλο φιλτρο και να φτιαχτουν μονιμα. Εκεινο που δεν μπορω να σκεφτω ειναι πως να κρυψω το spraybar αλλα αμα εχω δυο φιλτα ισως να μην χρησιμοποιησω καθολου αφου η ροη του νερου θα ειναι αρκετη για 160 λιτ. Εκεινο που με προβληματιζει ειναι οτι εχουν περασει 5 μερες και τα socolofi ακομη καθονται κρυμενα και δεν βγαινουν καθολου εξω απο τις πετρες. Βεβαια οταν ριχνω τροφη γρηγορα γρηγορα πεταγονται τρωνε και ξανακρυβονται αλλα ακομα φαινονται φοβισμενα.... Καλημερα σε ολους....................... Μητσος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μήτσο δώστους χρόνο να προσαρμοστούνε και θα δεις μετά πόσο πολύ θα βολτάρουν.Πολλά ψάρια αργούν να προσαρμοστούν και δείχνουν φοβισμένα.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Μήτσο επειδή τα ψαράκια τα ξέρω, θα αργήσουν, αλλά θα έρθει η ώρα που θα σε ζαλίζουν συνέχεια με τις βόλτες και τους μικροτσαμπουκάδες για τις φωλιές τους...
Τάισμα μιά φορά μόνο την ημέρα, το πρωί με το που ανοίγεις τα φώτα, για κανα δυο βδομάδες (μέχρι να συνηθίσουν το νέο περιβάλον και μετά κάνε ότι νομίζεις) επίσης, προσωπικά, νηστεύω όλα τα mbuna μου τουλάχιστον μια ημέρα την εβδομάδα (νηστεία=καθόλου φαί) και τέλος τα φώτα σου, μετρίασε τα σε 5-6 ώρες το πολύ για τον πρώτο μήνα. |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ ευχαριστω!!!
![]() ![]() Απο φαγητο καλα τα πηγαινω αλλα φως εχω πολλες ωρες οποτε θα το μειώσω! Για αλλαγες νερου επειδη εχω δει πως δεν τους πολυαρεσουν τι προτεινετε? Παντως λογω στρωμενου φιλτρου και νερου απο το δευτερο ενυδρειο (φυσικα με αλατακι και σοδα για <φτιαχω> τις τιμες) μετα απο μια εβδομαδα οι μετρησεις ειναι αψογες... Το μονο μου προβλημα ειναι οτι στο καπακι αναβουν μονο και οι δυο λαμπες μαζι και ειναι αρκετο το φως αλλα το ΣΚ θα αλλαξω το κυκλωμα οποτε θα διορθωθει και αυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλία για Malawi | ΑΝΤΩΝΗΣ Κ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 8 | 27-12-05 12:55 |
SOS.Ζητουνται Κιχλ. malawi μοντελα για την εκθεση Zootechnia | mikenuke | Malawi | 5 | 31-01-05 23:42 |
Frontasa με Malawi | Fanis | Malawi | 10 | 20-05-04 18:04 |
Oι......Malawi...Ferrari μου !!!! | γαυρος | Malawi | 25 | 19-10-03 14:06 |
Δηλητηριασμένοι ύφαλοι στην malawi? | Discos | Malawi | 7 | 10-10-03 01:45 |