|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιας εβδομάδας φυτά με 70 w led 6000k και 15 - 20 w rgp μόνο στο κοκkινο
Λίπανση - iron , potassium , trace , flourish , nitrogen ,ολα της seachem 2 φορές την εβδομάδα στη προτιμώμενη δόση από την εταιρία co2 120 φυσαλίδες το λεπτό για 16 ώρες και 4 ώρες αεραντλία το βράδυ 280 με 300 λίτρα θερμοκρασία 28 βαθμοί Φυτά Anubias 4 , Alternanthera 10 ( τώρα 3 ) , Limnophila sessiliflora 2 , Ludwigia repens 'Rubin 1 μόνο οι Anubias ζούνε χωρίς να γίνονται έτσι https://s22.postimg.cc/oe8rhdlzl/20180910_231711.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Ένας σοβαρός παράγοντας για την πτώση του ph η τιμή του kh .
Αν είναι πάνω από 6 θα δυσκολευτείς. Σταμάτα τα λιπάσματα και άσε τα φυτά να χαλαρώσουν σε λιγάκι θα έχεις έξαρση από άλγη. Μείωσε τον φωτισμό σε 6-8 ώρες. Για να έχεις μια καλύτερη εικόνα αν γίνετε η διάσπαση του co2 βρες το πινακάκι που έχει αναλογία co2 σε ppm με kh/ph. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φίλε μου για την απάντηση
Διάβασα για τη σχέση ΚΗ ΡΗ , έχω 10 σε μετρήσεις ανα 2 μέρες για 1 εβδομαδα δεν ξέρω αν η ώσμωση ειναι μονόδρομος που δεν θέλω να μπλέξω , στο πινακάκι ΚΗ ΡΗ μου βγάζει 3,3 , μέχρι το 19 co2 έχει πολύ δρόμο Είχα αλγες , έβγαλα ότι εβγαινε , καθάρισα έβρασα εκτός από υπόστρωμα και για 2 εβδομάδες EXEL 20 ml καθημερινά για 300-280 λίτρα ας πούμε , και με 5 ώρες τον φωτισμό υποχώρησαν αρκετά έως πολύ λίγο , κ είμαι ευχαριστημενος Αυτή την εβδομαδα θα δοκιμάσω 6 ώρες κ βλέπουμε Ο φωτισμός δεν κάνει άλλα έλα που που έφαγα πολύ κόπο για να το φτιάξω κ να το προσαρμόσω κ λυπαμαι να τον πετάξω , εγώ αυτό κατάλαβα εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο μυστικό ? |
|
||||
|
||||
![]()
Με αγχωσες!
Μην προσπαθεις να γινεις χημικος και μην σκεφτεσαι πως θα διωξεις τις αλγες. Σκεψου μονο πως θα μεγαλωσεις τα φυτα σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχεις άδικο αλλά για ένα εξάμηνο θέλω να το πετύχω με φυτά κ ψάρια σε τέλεια κατάσταση κ μετά αυτή η τρέλα με τα λιπάσματα θα σταματήσει
Το super 8 gemma το ξέρει κάποιος ? Μπαίνει στο ενυδρείο ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτήσεις! | drak7family | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-12-10 01:28 |
2 ερωτήσεις | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 06-10-08 12:30 |
Ερωτήσεις | Z_X | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 13-12-06 18:29 |
Ερωτήσεις CO2 | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-06-05 09:50 |
Ερωτήσεις | Filippos | Malawi | 5 | 02-01-05 01:58 |