|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα,δεν το πιστευω.....
βεβαια τωρα που το σκεφτομαι,εχω δει κι εγω κατι εφιαλτες με ενυδρεια με μονομαχους που τα'χω ξεχασμενα και ακαθαριστα για καμποσο καιρο.... ![]() μηπως να καναμε γκρουπακι για ψυχαναλυση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και εγώ μέσα είμαι,ετοιμάζω ένα καινούριο ενυδρείο και κοιμάμαι και ξυπνάω με την σκέψη του.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι,ετσι,να μας κανουν και εκπτωση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα όλοι λοιπόν για group therapy!!!!
![]() ![]() ![]() Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να μου κρατήσετε και εμένα μια θέση στην ομάδα για τον ψυχολόγο ή μάλλον για τον νιτρολόγο
![]() σήμερα με το που ήρθα σπίτι εκανα μέτρησεις (αλλαγή είχα κάνει πριν 3 μέρες το 80%) όπως είχα γράψει πιο πανω ... Νο3 10-25 (!!!) ουφφφ Νο2 0 Gh 10d Kh 6d Ph 8 (!!!) εκεί αυτό ... δεν λέει να κατέβει .... τελικά μαλλον η τόσο μεγάλη αλλαγή να έπαιξε ρόλο ... Αιντε και παίζει να τον γλυτώσω τον ψυχολόγο ... ![]() ![]() Υ.Γ ο μονομάχος με το φιν ρότ φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα .... έχει αρκετά σημεία με "διαφανή" μεμβράνη που τίνει να γίνει φυσιολογικός ιστός ... για να δούμε ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
*σηκωνει το χερι*
γεια σας,με λενε Μαριελ και ειμαι ψαροεξαρτωμενη... ακουγεται ομαδικα: γεια σου Μαριελ(ωχ,αυτο μου θυμιζει το ευθυμογραφημα στο τελευταιο τευχος ![]() σοβαρα τωρα(γκουχου,γκουχου) πολυ χαιρομαι που επιτελους επεσαν τα νιτρικα ![]() το πεχα τωρα μαλλον δεν το βλεπω διατεθειμενο να πεσει...και αφου και το νερου της βρυσης ειχε καπου τοσο...μαλλον αυτο δε διορθωνεται... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μάριελ τι κάνεις;Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως;Αν θυμάμαι καλά έχεις κάποια φυτά μέσα στα ενυδρειάκια του αν λοιπόν ρίξει λίγο flurish exel που είναι Co2 σε υγρή μορφή μιας και τα λίτρα είναι πολύ λίγα δεν θα καταφέρει έτσι να ρίξει το ph του;Το ρωτάω αυτό γιατί στο δικό μου που έχει αρκετά φυτά και ρίχνω flurish exel έχω ph 7.0 - 7.5.
Φιλικά Ιορδάνης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Και πάλι αναγνώριση φυτού | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 06-06-05 22:23 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
1ο "επίσημο" GAB meeting | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:51 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |