|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Μπορεί να πέρασε καιρός από την τελευταία φωτογραφία του ενυδρείου (κυρίως γιατί ετοιμάζω ένα θαλασσινό 200λίτρα) αλλά πάει μια χαρά!! Ορίστε μια φωτογραφία... Υ.Γ Σε λίγο καιρό, μόλις τελειώσω το θαλασσινό και μπει σε λειτουργία θα βάλω και γαριδούλες. Υ.Γ2 Δεν ξέρω γιατί χαλάει η ανάλυση της φωτο, αλλάζω τα πιξελς με το Pixresizer, ίσως γιαυτό. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά,
Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τα φυτά μου; Βλέπω ένα rubin σαπίζει σιγά σιγά, έχω γεμίσει άλγες... Μπορώ να κάνω diy co2 σύστημα ή να χρησιμοποιήσω κάποιο λίπασμα; Θέλω δηλαδή να το κάνω high tech φυτεμένο σιγά σιγά, με ποιο δύσκολα φυτά και με περισσότερα και έντονα χρώματα, τι έχετε να προτείνετε; Επίσης, υπάρχει κάποιο άλλο είδος ψαριού (μικρά κοπαδόψαρα πιο πολύ) ώστε να αλλάξω και ψαροσύνθεση; Ευχαριστώ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακατασκευή ενυδρείου 250 λίτρων | annap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-06-11 16:50 |
Παρουσίαση Ενυδρείου 25 Λίτρων για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 19-01-10 07:42 |
παρουσίαση 40 λίτρων | crazyio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 09-02-07 17:13 |