|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είχε στρώσει ποτέ μήπως;;Δες τα νούμερα μήπως τα έχεις γράψει ανάποδα όπως σου είπαν παραπάνω. Η αμμωνία είναι πολύ ψηλά θα το είχες χάσει το ψάρι ήδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα παιδιά ναι συγνώμη. ανάποδα η αμμωνία με τα νιτρικά. Συγνώμη για το λάθος. Με 40-80ppm αμμωνία θα πέθαιναν και οι κατσαρίδες...
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα κάνε αλλαγή νερού 50% ή λίγο παραπάνω θα έλεγα ώστε να μηδενιστεί η αμμωνία και να κατεβούν τα νιτρικά. Πρέπει να τα κρατάς από 0-10ppm.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ρουτίνες είναι αλλαγή νερού 80lt και καθαρισμός βυθού κάθε φορά. Μήπως είναι πολλά και τα ζωντανά; Πάλεψα κάποια στιγμή να βγάλω τα tetra αλλά δεν πιάνονται τα άτιμα
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω να σου πω αν φταινε τα πολλα ψαρια... Παντως κατι παει λαθος με την βιολογια. Καθε ποτε κανεις αλλαγη νερου; Γιατι τα νιτρικα ειναι πολλα που δεν επρεπε να ταν. Ο βυθος δεν ειναι απαραιτητο καθε φορα να τον καθαριζεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με χθεσινές μετρήσεις (μετά από προχθεσινή αλλαγή νερού) η αμμωνία έπεσε στο 0 και τα no3 στο 40.Έχει δουλέιά ακόμα το πράγμα και σκέφτομαι να κάνω μια θεραπεία για τον μονομάχο, σε συνδιασμό με βιταμίνες, ο οποίος μέρα με την μέρα μου φαίνεται χειρότερα. Κοίτα φίλε μου πίστευα ότι με καθαρισμό του βθυού κάθε φορά καλ.ό κάνω, δεν νόμιζα ότι κάνω κακό, για αυτό έκανα καθαρισμό σχετικά συχνά. Και μαλιστα δεν την έχωνα την σκούπα βαθιά γιατί έχω διαβάσει ότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κακά πράγματα και επιβλαβή για τα ζωντανά...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος-πρόβλημα | george o | Ασθένειες-Θεραπείες | 4 | 07-01-17 10:41 |
Μονομάχος-Πρόβλημα | Stefanos098 | Ασθένειες-Θεραπείες | 3 | 01-05-13 10:19 |
Πρόβλημα με μονομάχο | koge | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-04-08 12:33 |
Πρόβλημα με μονομάχο! | jjvrettis | Bettas | 2 | 06-02-05 11:38 |