|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λεει και ο θεμος για την αντζελα "δε θελω ου"
Ελα βρε Τολη ασε την πλακα στο παιδι απο το πρωτο ποστ! που θα βρει καλυτερα το σαλιγκαρι να παει?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Το σαλθγκαρι δεν φευγει απο την υγρασια - αν παει λιγα πιο πανω απο την επιφανεια του νερου θα επιστρεψει αμεσως μονο του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα που εχω εγω το γλυτωσα τελευταια στιγμη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το οχι του τολη πηγαινε στο σωστο της φρασης <ο μοι γενοιτο>
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το Neritina natalensis δεν είναι το zebra snail; Αυτο πάντως έχω εγώ και το βρίσκω διαρκώς στο πάτωμα. Περνάει μέσα από την τρύπα που έχω στο καπάκι για τα καλώδια.
Έτσι εξηγείται και η "μπηχτή" από τον φίλο μου (narff) παραπάνω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τάκη είχες ποτέ Neritina reclivata??? |
|
|||
|
|||
![]()
... όσον αφορά το σωστό της φράσεις είναι “ω μή γένοιτο” και σημαίνει “ω” = εύχομαι, “μή” = να μην, “γένοιτο” = γίνει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, η φράση χρησιμοποιήθηκε όπως ακριβώς χρησιμοποιούταν από ένα κοινό γνωστό μας για να δηλώσει ένα αναπόφευκτο γεγονός.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |