|
|
|||
|
|||
![]()
Ένας πολύ αξιόλογος ονλαιν πετσοπας πρότεινε στο ενυδρείο των 27 λίτρων με μοναδικό ζωντανό οργανισμό έναν μονομάχο να βάλω και ενα κοπάδι 5-6 neon tetra και να πάρω και το Seachem stability για να βοηθήσει το φίλτρο στην ιχθυοφορτιση και να είμαι τυπικός στις εβδομαδιαίες αλλαγές νερού.
Ποια είναι η άποψη σας σε αυτα που πρότεινε; Επίσης το σφουγγάρι του φίλτρου καθε ποτέ θέλει να το αντικαθιστούμε με νέο και κάθε πότε πρέπει να το ξεπλένουμε; |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονομαχος μονος του και τα σφουγγαρια δεν τα αντικαθιστουμε,τα
ξεπλενουμε οταν βλεπουμε οτι η ροη του φιλτρου εχει μειωθει.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ για το μήνυμα σου. πως το καταλαβαίνουμε ότι η ροή έχει μειωθεί? επίσης εγώ το ξεπλένω στον κουβά του νερού του ενυδρείου που μόλις άδειασα για την αλλαγή, είναι σωστό αυτό ή θέλει μέσα στο νερό του ενυδρείου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστο,οσον αφορα τη ροη αυτη φαινεται απο την εξοδο του φιλτρου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() σου κάνω πολύ βασικές ερωτήσεις που εσένα ενδεχομένως να σε κουράζουν αλλά τις κάνω για να το καταλάβω και να το κάνω σωστά. για να ελέγξω την ροή από την έξοδο του φίλτρου, θα πρέπει να βάλω το χέρι εκεί και να καταλάβω αν είναι ομαλή ή είναι κομμένη? φαντάζομαι τώρα δεν θα είμαι σε θέση να το καταλάβω μιας και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. αν υπάρχει κάποιο tip που μπορεί να με βοηθήσει θα χαρώ να το ακούσω. επίσης μία τελευταία ερώτηση. όταν λέμε ότι παίρνουμε μπόλι, στην ουσία παίρνουμε το μακαρόνι του στρωμένου ενυδρείου σωστά? αν εγώ πάρω νερό από ενυδρείο στρωμένο και το εκχυλίσω στο ενυδρείο μου, θα μπολιάσει ή θέλει μακαρόνι αποκλειστικά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
οκ σε ευχαριστώ πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με μπέρδεψες... υπάρχει κάτι, που ΔΕΝ κατάλαβες;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όχι προς θεού κατάλαβα ότι δεν συμφωνείς μαζί του οπότε έχω μάθει να συμφωνώ με τους έμπειρους εδώ μέσα και όχι με τους πετσοπάδες οπότε πορεύομαι έτσι.
Υ.Γ σόρυ που άργησα να απαντήσω, δεν περίμενα απάντηση ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος ψυχομαχει.. SOS! ! ! | giakgrig | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 90 | 23-03-15 14:57 |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
Μονομάχος SOS!!! | dimitrak2000 | Bettas | 11 | 04-07-09 10:14 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |