|
|
||||
|
||||
![]()
Με το συμπαθιο αλλα να παραθεσω ενα παλιοτερο μου ποστ
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα delta μου νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός ( με φιλική διάθεση πάντα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο και να μου αρεσουν τα ψαρια, θα συμφωνησω απολυτα με τα γραπτα στο post που παρεθεσε ο Σπυρος εδω.
Εχω πολλες περιπτωσεις κοντινων μου φιλων και γνωστων που εγινε αυτο που επαθες και δεν ειχαν καλο τελος. Ειτε δεν καταλαβαιναν τι επρεπε να κανουν ειτε δεν τους ενοιαζε και τοσο. Βασικα δεν θυμαμαι καμια περιπτωση που να βγηκε σε καλο ![]() Εσυ βεβαια θα κανεις οτι μπορεις για τα συγκεκριμενα ψαρια, το πιστευω αυτο. Δεν ειναι ολοι το ιδιο με σενα ομως ![]() Φιλικα παντα και εγω, Γιαννης. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά με τα μικρά black moor τα άσπρα εξαφανίστηκαν και σήμερα με την αλλαγή νερού προληπτικά τα έβγαλα και τα έκανα μπάνιο σε αλατόνερο 2γρ/λίτρο περιπου αλάτι για 10 λεπτά . Όλα καλά τώρα και ειναι πολύ δραστήρια θα παρουσιάσω σύντομα το ενυδρειο .
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα νικολετα λοιπον με το καλο η παρουσιαση
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρειάζομαι βοήθεια για να επιλέξω ψαράκια. | DUKEMNUKEMgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 17-06-09 04:49 |
Δώρο-πρόβλημα! | koge | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-01-09 22:02 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |
ενυδρείο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ή Δώρο?? | dialpistis | Ζωοτόκα | 14 | 14-06-06 19:27 |