|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 04-08-18 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μοίρασε αυτά που έχεις ήδη αναλογικά, μην πάρεις αλλά..
Δεν υπάρχει ακριβής δοσολογία έτσι κι αλλιώς. Οι ανουμπιες δεν παθαίνουν τίποτα από το αλάτι |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι τις έβαλα στο σαμπ στο διχτάκι με την ελαφρόπετρα πριν το διαμέρισμα με τις αντλιες εκει που κάνει το καταρακτη οποτε πανω στην ροη ειναι . Και στο μικρο ενυδρειο με τα moor πεταξα 3 ξυλάκια στον πυθμένα αλλά τα πέρνει η ροή γιατι τα μετακιννει οποτε φαντάζομαι κανουν δουλεια .
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλάτι δεν έριξα την Τρίτη θα κάνω 80% αλλαγή . Τα ασπράκια σαν να τα βλέπω πιο λίγα ενώ χτες το απόγευμα το ένα έβγαλε και μικρά ασπράκια σαν κόκκους λεπτούς από αλάτι πανω του , νομίζω σαν ick δεν ειμαι σιγουρη τωρα το πρωι δεν βλεπω κατι εκτος απο το δευτερο moor που έχει στην ουριτσα του το σχησιμο και τα ασπράκια του fungus αλλα και αυτα ειναι καπως καλυτερα θα τα δω καλα το απογευμα με το φως . Εαν επειμεινουν μμεχρι την τριτη θα τους ριξω αλατακι στην επομενη αλλαγη . Το χιων το πράσινο χωρίς προσθετα .
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ασπρακια θα φυγουν ..τωρα αν εμφανισουν στιγματα ich , θα φυγουν με το αλατι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τέλεια άντε και όταν γίνουν καλά θα το κάνω παρουσίαση το ενυδρείο τους :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το συμπαθιο αλλα να παραθεσω ενα παλιοτερο μου ποστ
Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρειάζομαι βοήθεια για να επιλέξω ψαράκια. | DUKEMNUKEMgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 17-06-09 04:49 |
Δώρο-πρόβλημα! | koge | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-01-09 22:02 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |
ενυδρείο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ή Δώρο?? | dialpistis | Ζωοτόκα | 14 | 14-06-06 19:27 |