|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλά η αμμωνία είναι 0. Δεν νομίζω να φταίει αυτό... Θα δω και άλλους πιο έμπειρους που θα απαντήσουν μπας και βρούμε τι φταίει... :/
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξέρω πως να τα κάνεις καλά αλλά κακώς πήρες ψάρια τα οποία δεν φαινόντουσαν υγιή από την αρχή.
επέστρεψε τα ψάρια στο κατάστημα, κάνε μια αλλαγή 100% κ πρόσθεσε υγιή ψάρια. δεν ξέρω πολλά από αρρώστιες αλλά εγώ αυτό θα έκανα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Εχει ολοκληρωθει το στρωσιμο? Πως το εκανες? Δεν θα επρεπε να μετρας νιτρωδη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αμμωνία το έκανα το στρώσιμο. Πιστεύω ότι έχει ολοκληρωθεί αφού έχουν περάσει 1 μήνας και ~10 μέρες αλλά δεν το βλέπω με βάση το πόσες μέρες έχουν περάσει.
Αφού μετράω νιτρώδη δεν θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως και είναι στο τέλος του. |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο οι μετρησεις μπορουν να μας πουν αν το ενυδρειο ειναι ετοιμο ή οχι για τα ψαρια.
Πρεπει να εχεις μηδενικη αμμωνια, μηδενικα νιτρωδη και μερικα μετρησιμα νιτρικα για να πεις οτι εισαι οκ. Εφοσον μετρας ακομα νιτρωδη, δες λιγο το link εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...0&postcount=10 Παντα φιλικα, Γιαννης. |
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από αλλαγές νερού μέχρι να μηδενιστούν τελείως.
Πάντως γίνεται όταν είναι τόσο μικρά τα επίπεδα της να προκαλέσει ασφυξία; Τώρα βλέπω μια θηλυκιά να είναι στην επιφάνεια και κάνει κινήσεις λες και έχει φαγητό εκεί. (Λογικά θα προσπαθεί να πάρει οξυγόνο από τον αέρα; ) Μερικές φορές τα είχα παρατηρήσει να αναπνένε γρήγορα αλλά δεν είμαι σίγουρος, κουνώντουσαν γρήγορα τα βράχια τους |
|
|||
|
|||
![]()
αν και δεν είμαι ο πλέον έμπειρος για να βασιστείς στην άποψη μου, αν ήταν άσχημες οι συνθήκες διατήρησης τους στο πετ σοπ (που ήταν από ότι λες) θα δυσκολευτείς πολύ να τα γιατρέψεις.
πάντως όντως τώρα που είναι αρχή γύρισε τα πίσω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ομαδικος ξαφνικος θάνατος ψαριών. | ilias ts | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 05-04-14 20:47 |
Θάνατος cory - Ρυθμός εισαγωγής ψαριών | ioannis_79 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 09-03-11 03:14 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών!!! | MiziGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 01-05-07 06:59 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |