|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Αλέξη
Δυο λάμπες ειναι αρκετές Οι Δίσκοι δεν θέλουν πολύ φωτισμό Αν θέλεις ρίξε εδώ μαι ματιά για τον εξοπλισμό δισκοενυδρείου. http://www.tsamisaquarium.com/Selide...eis/parTof.htm |
|
|||
|
|||
![]()
lasal,ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Τελικά καταλήγω σε 2*τ5.Η επιλογή στις λάμπες με τις δύο JBL, πώς είναι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακόμα περιμένεις να πάρεις απάντηση φαντάζομαι Ε? ε? ε? ![]() Ασε ξέρω απο τώρα τι απάντηση θα σου δώσει Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Είσαι μια χαρά με τις 2 jbl ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εφόσον κατάφερα να πάρω απάντηση ![]() ![]() Λέω να το ρίξω έξω ![]() Ή μάλλον πιό έξω ![]() Ίσως ακόμα πιό έξω ![]() Υ.Γ. Ωχ το ξεχείλωσα χε χε χε! Ευχαριστώ πολύ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν μου αρεσει πολυ το χρωμα...βγαζουν πολυ εντονο κιτρινακι...αλλα ειναι γουστα αυτα ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτάσεις για φωτισμό | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-11-05 19:36 |
Ονόματα φυτών + συμβουλές για φωτισμό | Maverick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-03-05 18:29 |
Tridanca Giant Clam | Discos | Μαλάκια (Όστρακα, clams κλπ) | 0 | 21-10-04 11:48 |
ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΩ %*@#$.... | medoc30 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 01-08-04 15:38 |