|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Update!
Έβγαλα την πέτρα, γιατί όντως δημιουργούσε προβλήματα και θα πάρω λογικά αργότερα να βάλω ρίζες... Το κύριο θέμα είναι όμως πως αγόρασα αρκετές βάλσινεριες και ορίστε το αποτέλεσμα! (Για λίπανση χρησιμοποιώ το sera florena 1χ ανά εβδομάδα) (Σορυ για την ανάλυση από κιν τις τράβηξα) ![]() ![]() ![]() ![]() ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΟΣΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Τις βαλισνέριες καλύτερα βαλτες στο πίσω μέρος ώστε σε λίγο καιρό να κάνουν κάτι σαν "πλατη" Και φυσικά μείωσε τον αριθμός τους, γιατί σε λίγο δε θα χωράει να κολυμπάει το ψάρι Μεγαλώνουν και πολλαπλασιάζονται εύκολα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
τι φίλτρο χρησιμοποιείς ?
δε νομίζω να αρέσουν στον μονομάχο σου τα ισχυρά ρεύματα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Δεν ξέρω τη μάρκα του φίλτρου, είναι ένα μικρό εσωτερικό, αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά που πρέπει να κανει Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 20-07-18 στις 23:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
είπα ότι στους μονομάχους δεν αρέσουν τα ισχυρά ρεύματα. αφού κάνει πολύ καλά τη δουλειά του δεν θα έχεις θέμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φιλε το γνωριζω, και γι αυτο βαζω το φιλτρο στην πολυ Χαμηλη ροη
|
|
||||
|
||||
![]()
οι βαλισνεριες δεν κλαδευονται, βαλτες πισω γιατι κανουν μεγαλο ριζικο συστημα και με το ξεριζωμα θα αναταραχθει ο βυθος του ενυδρειου με οτι αυτο συνεπαγει.επισης σε μικρα ενυδρεια οταν βαζουμε ενα φυτο καλο ειναι να βλεπουμε πως ειναι διαχειρισημο αυτο το φυτο ποσο μεγαλωνει αν κλαδευετε τι αναγκες εχει κτλ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν μπορείς ανέλυσε μου λίγο τον λογο.. Επίσης θέορω προσωπικά ότι αν κλαδευεις τα φυτά τα οποία αναπτύσσονται γρηγορότερα σ' ένα μικρό ενυδρείο, δεν θα αντιμετωπίσεις προβληματα, αν βέβαια φροντίζεις και συντηρείς το ενυδρείο σου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ξεκινημα | takis07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-09-16 15:49 |
ξεκινημα φυτεμενου ενυδρειου με μονομαχο.....help | leo8 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-05-11 02:18 |
νεο ξεκινημα | al-ex | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-01-11 13:29 |
μονομαχος ξεκινημα | eimaste aR21rwstoi | Bettas | 24 | 15-01-11 11:41 |