|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο!
|
|
|||
|
|||
![]()
περιμένουμε φωτογραφίες όταν είναι έτοιμη
|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν θα σου έρθει η εφορία για πισίνα, αντε να τους καταφέρεις να καταλάβουν ότι όλες αυτές η κατασκευές έχουν μέσα ψάρια.
-Κυρία μου, από το δορυφόρο βλέπουμε σε όλο το οικόπεδο νερό, εμείς θα σας βάλουμε φόρο, ως επιχείρηση με πισίνες. -μα κύριε, ψάρια έχω μέσα. -όχι όχι δεν ακούω τίποτα, εξάλλου, τα ξενοδοχεία της πόλης σας και τα πανεπιστήμια (μη πω και τα Ίμια) έχουν μικρότερο υδάτινο όγκο. Θα πλερώσεις κυρία μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ
![]() ![]() Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ ![]() Κapsourakis να είσαι καλά θα ανεβάζω . Ανδρέα επειδή πολεοδομικά είναι τακτοποιημένες όλες μου οι λίμνες , δεν έχει κανένας να φοβάται τίποτα και η τακτοποίηση δεν είναι κάτι τρομερό σε ποσά ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 16-07-18 στις 09:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Άρτεμης!!!!
Αρχικά για το κουράγιο σου και έπειτα για την αγάπη/φροντίδα και τρέλα που έχεις για αυτές τις ψαρουκλες σου,μάτι μην τις πιάσει! ![]() Δεν μου λες?Οι λίμνες αυτές,σκέφτεσαι να επικοινωνούν μεταξύ τους η δεν γίνεται?
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα πράγματα μας ετοιμάζεις για άλλη μια φορά. Με το καλό, όλα καλά να πάνε σου εύχομαι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές
![]() Γιάννη να είσαι καλά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για σου Αρτεμισία.
Με το καλό η καινούργια λίμνη. Σίγουρα τα ΚΟΙ σου θα την ευχαριστηθούν. Πολύ ζηλεύω την παρέμβαση με το κομπρεσέρ. Θα σου έκανε την ζωή ποιο εύκολη. Καλή δύναμη για την συνέχεια. Αργά βήματα και σταθερά για να ευχαριστηθείς όλη την δημιουργία. Περιμένουμε φωτο ρεπορταζ ![]() Πως και κάνεις μια λίμνη σε "παρόμοια" κυβικά με την προηγούμενη? Έχεις κάποιο θέμα με την τσιμεντένια? |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημέρα Παναγιώτη
![]() ![]() Την ευχαριστιέμαι αλλά θα κάνω και άλλη ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
καινούργιος με λίμνη | billkill | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 04-06-12 14:37 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |