|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο πίστεψε με , αν έμπαινε θα την είχα πάρει αλλά δεν ....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Kαλογέμιστη να ειναι...χωρις διαροες. |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά Νίκο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Αρτεμησία. Μˊ αρέσει που φτιάχνεις λίμνη και σκέφτεσαι και την επόμενη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Μάνο μου
![]() ![]() ![]() ![]() Σήμερα σκεφτόμουν , το να έχεις Κόι είναι σαν να έχεις σκύλο μόνο που αυτα ζούνε 100 χρόνια για πλάκα και όταν τα έχεις συνηδειτά κάνεις ότι καλύτερο μπορείς ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!!!!
![]() ![]() ![]() Ευχομαι να τη χαρείς οσο θα την χαρούν και οι ψαρούκλες σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο!
|
|
|||
|
|||
![]()
περιμένουμε φωτογραφίες όταν είναι έτοιμη
|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν θα σου έρθει η εφορία για πισίνα, αντε να τους καταφέρεις να καταλάβουν ότι όλες αυτές η κατασκευές έχουν μέσα ψάρια.
-Κυρία μου, από το δορυφόρο βλέπουμε σε όλο το οικόπεδο νερό, εμείς θα σας βάλουμε φόρο, ως επιχείρηση με πισίνες. -μα κύριε, ψάρια έχω μέσα. -όχι όχι δεν ακούω τίποτα, εξάλλου, τα ξενοδοχεία της πόλης σας και τα πανεπιστήμια (μη πω και τα Ίμια) έχουν μικρότερο υδάτινο όγκο. Θα πλερώσεις κυρία μου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
καινούργιος με λίμνη | billkill | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 04-06-12 14:37 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |