|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπωσδήποτε και ανοίγματα για τους σωλήνες στο τζάμι και αρκετά φαρδιά γιατί έχει χρειαστεί να περάσω και 2 σωλήνες από κάποιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Επειδή ταυτόχρονα ψάχνω και για τον εξοπλισμό του ενυδρείου έχω βρει σε πολύ καλή τιμή (140¤) το Eheim Professionel 3 250, κομπλέ με τα υλικά. Νομίζω είναι καλή περίπτωση και από θέμα υλικών (έχω και ένα σετ σφουγγάρια για eheim pro 3 που τα πήρα κατά λάθος και μπορώ να τα αξιοποιήσω). Πιστεύετε θα είναι εντάξει για δεύτερο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά αν είναι μεταχειρισμένο εγώ δεν θα το έπαιρνα. Θα προτιμούσα ένα καινούργιο (ή μεταχειρισμένο) 2217.
Δεν είναι τυχαίο ότι η eheim τα αντικατέστησε με νέα σειρά (την prof 4+). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όχι για καινούριο μιλάω από ελληνικό κατάστημα. Για μεταχειρισμένο δεν ψάχνω καθόλου. ------------------------- Και αυτό μου γυάλισε γιατί έχει όλα τα υλικά. Για το 2217 ακόμα και από έξω να το φέρω αν βάλω και ένα σετ υλικά θα φτάσουμε κοντά στα 200¤ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 14-07-18 στις 13:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός
![]() Το 2217 δέχεται custom υλικά και με ένα σφουγγάρι πάνω κάτω και ενδιάμεσα ελαφρόπετρα τα υλικά θα σου βγουν τζάμπα και το φίλτρο με βανάκια και σφουγγάρια απ' ότι βλέπω κάνει γύρω στα 150~ ευρώ πχ https://aqualab.gr/shop/classic-600-plus-2217/ Εσύ αποφασίζεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κλεόβουλε σαν ροή και φίλτρανση θα με κάλυπτε το 250 σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχων; |
|
||||
|
||||
![]()
Για βιολογία σε καλύπτει και μόνο του το 2073 (αν δεν κάνεις υπερβολές
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
custom 150lt με κιχλιδες | michalos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 05-03-18 20:47 |
80λτ custom sump ή κανιστρο ? | michalos | Nano Reef | 2 | 20-02-18 08:05 |
Νέο Malawi 180 λίτρα | XrhstosT | Malawi | 177 | 03-11-17 20:02 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |