|
|
|||
|
|||
![]()
Νικολέτα μου βάλε το σαμπ ανάποδα να βρεις την υγεία σου .θα το κάνεις μια φορά κ θα ησυχάσεις. Το προς πίσω κ ξεμπέρδεψες. Αφού χωράνε οι αντλίες, στο διαμέρισμα που Τώρα είναι οι σωλήνες τις επιστροφής. 15 λεπτά δουλειά είναι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα Η δυο πόντοι δεν θα σ κάνουν ζημιά.εγω θα σ πρότεινα να το δοκιμάσεις (Δεν θα στεναχωρηθω αν δεν μ ακούσεις στανταρακι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί και να έχεις δίκιο τι να πω ας το δοκιμάσω ομως τώρα έτσι να δουμε πως θα παει γιατι έτσι κι αλλιως δεν έχω τώρα δευτερο άτομο για να το σύρουμε .
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω πως τελίωσα με τα υλικα έβαλα και το egg crate , δεν άλλαξα κάτι στην ελαφρόπετρα προς το παρον ας το δουμε ετσι πως θα περναει το νερο . Θα το γεμίσω και θα το αφησω να λειτουργησει 1-2 μέρες έβαλα και τους δυο παλιους ανθρακες και αυριο θα βαλω και αλλους 3 καινουργιους που πηρα . Ελπιζω να πανε ολα καλα και να λειτουργησει δειχνει ομορφο με τα σφουγγαρια τα βαμβακια και τις πετρουλες πάντως
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ο μπαμπάκας μου , μου έβαλε τα φώτα προχτες
![]() ![]() ![]() Y.Γ. Πάω να το βάλω να γεμίζει και να κάνω και μία γενικη καθαριοτητα τακτοποιημα γιατι το σαλόνι μονο σαλόνι δεν το λες με τόσα πράγματα από εδω και απο εκει :P |
|
|||
|
|||
![]()
Και οι φωτος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σειρά υλικών | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-02-12 23:05 |
Δυχτι υλικών | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-01-12 20:38 |
Αλλαγή υλικών φίλτρου | tasos12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-01-11 00:19 |
Αντικατάσταση υλικών φίλτρου | dfoust | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-01-09 18:37 |
διάταξη υλικών | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-04-08 18:29 |