|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τέλεια, δεν είχα προσέξει ότι έχει μενού ρυθμίσεων. Το καλώδιο του αισθητήρα δεν με καίει ιδιαίτερα μιας και κόλλησα την πλακετιτσα ψηλά στην γωνία του ενυδρείου με διπλής όψης ταινία και το καλώδιο φτάνει μια χαρά χωρίς να χρειάζεται προέκταση. Θα παραγγείλω 3-4 ακόμα για κάτι άλλα projects που έχω στο μυαλό μου εκτός ενυδρειακών, |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ ξέρω ΑΝ έχει ενδιαφέρον και για άλλους, αλλά στα video είδα ότι όταν περάσει σε φάση alarm η ένδειξη της οθόνης είναι 3 παύλες... που σημαίνει ότι ξέρεις μεν ότι πέρασε την καθορισμένη ανώτερη θερμοκρασία αλλά όχι και την τιμή της.
Σε περίπτωση που τα "παίξει" το ηλεκτρόδιο... πως θα το καταλάβεις; Στα δικά μου όργανα μέτρησης όταν αρχίζει να τα "παίζει... δείχνει μια στο θεό και μια στην κόλαση... οπότε του κάνω αντικατάσταση.- |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ενεργοποιήσεις το alarm απλά θα δεις την θερμοκρασία και το led της ενεργοποίησης αναμμένο, μπορείς να βάλεις και ένα buzzer στην έξοδο του relay για συναγερμό, εξάλλου σε ενυδρείο δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί σε κάτι το Alarm.
Τώρα αν χαλάσει το θερμίστορ απλά θα δεις ότι και όταν το αφαιρέσεις ή όταν το βραχυκυκλώσεις. (LLL) για την διακοπή, και (HHH) για το βραχυκύκλωμα. Θεωρώ πως για έλεγχο ανεμιστήρων, είναι η πιο πλήρης και οικονομική επιλογή. Αν και με το μεγάλο εύρος θερμοκρασιών που μπορεί να διαχειριστεί, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος εφαρμογών εκτός ενυδρείου. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα όλα αυτά ΔΕΝ είναι κατασκευασμένα για ενυδρεία... εμείς βρίσκουμε την εφαρμογή τους βολική και τα χρησιμοποιούμε.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶μμος αντί χαλικιού | Amras015 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-12-12 19:50 |
Μακαρόνι αντί για σφουγκαράκια... | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 04-12-08 14:20 |
Είναι αντίχλώριο ??? | mafia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-07-08 14:00 |
ΖΒ αντί για Κάνιστρα. | nikman | Φίλτρανση | 7 | 19-03-07 18:29 |
Αντί-χλώριο ή όχι ??? | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-09-06 07:58 |