|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα φιλε μου, ο παγοκοφτης ειναι επιστημονας στα θαλασσινα!
Εγω απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι τα σαλιγγαρια μονο καλο κανουν Εγω εχω 2 αχινους γιατι δεν εχω κοραλλινη! Οι ερημιτες ειναι στο συνεργειο καθαρισμου και αυτοι ,απλως οι μεγαλοι κανουν νω κατω το ενυδρειο Επισης οι βραχοι για να κανουν δουλεια πρεπει να ειναι με πορους (τραγανα) |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αρκετα πορώδης ο βράχος και ανα σημεια εχει αιχμηρές προεξοχες και γενικως εχει πολυ τραχια επιφανεια.
Θα το τελειώσω σημερα λογικα κ θα ανεβασω φωτο. Κ αυριο μεθαυριο θα μ ερθουν και τα φωτα Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 18-06-18 στις 10:51 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αιχμηρή επιφάνεια δεν σημαίνει και οτι είναι πορώδης. Πιάσε τον και "δες" το βάρος του έξω από το νερό. Αν είναι ελαφρύς οκ. Οι τραγάνες δεν βρίσκονται στα 2-3 μέτρα. Οπότε πιθανολογώ να μην είναι. Εκτός και αν κάποιο διχτιάρικο, καθάρισε τα δίχτια του στο σημείο.
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε τπτ νεώτερο....καμία εξέλιξη στο ενυδρείο ;;;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καβουρι..ειναι reef-safe? | Πάνος | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 07-03-10 12:43 |
Picasso trigger : reef safe ή οχι ? | thanpapa | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 30-01-08 23:42 |