|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανεις λαθος,ουτε κρινεται η δικη σου τεχνογνωσια!ειναι σαν να οδηγεις μια lamborgini,και το πρωτο αυτοκινητο που θα οδηγησω εγω να θελω να ειναι το ιδιο με το δικο σου,χωρις να ξερω που ειναι το φρενο!σκαλι-σκαλι για να αποκτησει ο νικολας,μια σφαιρικη αποψη,και να μην απογοητευτει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βέβαια το παραδειγμα σου ειναι αρκετα εύστοχο και το σέβομαι... Επισης συμφωνώ και στην τελευταία τοποθέτηση σου...ωστοσο για αυτο δεν ειμαστε εμεις εδω? Να βοηθάμε και να δινουμε τα φωτα μας εκει που οι "νεοι" τα βρίσκουν δύσκολα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
απλως,ειναι παρα πολα τα θεματα που πρεπει να μαθει σε λιγο σχετικα χρονο.εχθες για παραδειγμα ειχε καποιες αποριες,εσυ δεν ειχες συνδεθει που εισαι πιο ειδικος στα σαμπ,και γενικοτερα αυτο θα τον κουρασει!!!αμα εχεις παρατηρησει,οταν "αναλαμβανεις",λυνονται τα θεματα του νικολα.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κουράζομαι εύκολα, το θέμα είναι να μην κουραστείτε εσείς και με αφήσετε στα κρύα του λουτρού
![]() ¶σε που αν δω τα σκούρα, κερνάω ουζάκι Χαλκίδα και έρχεστε να μου τα φτιάξετε εσείς! Χαχαχαχα... |
|
||||
|
||||
![]()
οφφ τοπικ.το σκονδρα στη χαλκιδα τον ξερεις?
|
|||
|
|||
![]()
Αν εννοείς το παλικάρι που παίζει ποδόσφαιρο, προσωπικά δεν τον ξέρω. Την ξαδέρφη του γνωρίζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα εννοω τον πατερα του.τον ειχα τα παλια χρονια αντιπροσωπο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν οριοθετούμε χρονικο διαστημα οταν κανουμε μια μελετη...το γοργο και χαρη εχει αλλα οποιος βιάζεται καμία φορα σκοντάφτει...ετσι πιστευω εγω... Επισης τα ριχνω σχεδον ολα στο τραπεζι ωστε να μελετηθουν ολα απο την αρχη...για πολλους λογους.. Ξερω θελει χρόνο,θέλει διάβασμα και υπομονή πανω απο ολα... Το καλο αργει να γίνει.. Τωρα αν δεν τυγχανει να ειμαι εγω μεσα να απαντήσω θα ειναι κάποιος αλλος.. ![]() Δεν ειμαι ειδικος ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Αποφάσισα να τρυπήσω και το main tank για να κουμπώσει overflow box (με buckleheads και με το tank του box από την απέξω μεριά του main tank) και το sump για την τρύπα αποχέτευσης που είπε ο Λουκάς.
Ελπίζω, από εκεί που θα προμηθευτώ τα τζάμια, να μου κάνουν τις τρύπες στα σημεία που θέλω. Οπότε έφτιαξα ανανεωμένο σχέδιο του sump, με πραγματικές διαστάσεις. Έχω αφήσει ένα μεγάλο περιθώριο για προστασία υπερχείλισης, γύρω στα 45 λίτρα (χοντρικά υπολογίζοντας το νερό που θα επιστρέψει στο sump από σωληνώσεις και overflow box και όσο χυθεί από το main tank στο box μέχρι να σταματήσει, θα είναι γύρω στα 15-20 λίτρα). Σχετικά με το σχέδιο τώρα, έχω βάλει όλα τα baffles και έχουν ίδιο ύψος στο πάνω μέρος του σχεδίου. Είναι οκ αυτό ή σε κάποια διαμερίσματα πρέπει (και αν πρέπει, γιατί?) να είναι πιο χαμηλά ή πιο ψηλά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριο στήσιμο θαλασσινού ενυδρείου | tnick | Reef | 290 | 15-05-17 00:50 |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
Κατασκευή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-11-11 02:31 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή DIY ενυδρείου για αρχάριο? | fillou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 17-10-06 13:59 |