|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζα πως ειχες δει κατι αναλογο και θυμωσες .μπερδευτηκα με την υπγραφη!να χαιρεσαι τις red cherry!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην ζητας συγνωμη φιλε μου, οντως σε κατι τετοια αναφερομαι στην υπογραφη μου, απεναντιας πολυ καλα εκανες για να μην παρμυθιαζομαστε οτι ζουμε σε εναν ιδανικο κοσμο!
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω, ομως ειναι Caridina cf. cantonensis var. red (Crystal Red Shrimp) http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=91871
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τα ειδη απο τις γαριδες του γλυκου νερου,αλλα ειναι ομορφες!!!το επομενο ενυδρειακο στοιχημα για μενα,ειναι το φυτεμενο με γαριδες,και ενα κρυου νερου με γωβιους.σας παρακολουθω ολους με προσοχη,γιατι δεν θελω να ταλαιπωρησω,κανενα πλασμα.και να κανω ενα τετοιο εγχειρημα,θα γινει προσεκτικα και με καθοδηγηση!οσο για το αλλο θεμα,οσο γερναω τοσο πιο πολυ πικραινομαι...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω παρα να σου το συστησω ανεπιφυλακτα, ειναι απιθανα πλασματα που οταν τους παρασχεις τις συνθηκες που απαιτουν, σε αποζημιωνουν με τις συμπεριφορες τους!
Ο φιλος που μου τις εδωσε μου ειχε πει επι λεξει: "προσεξε γιατι θα κολλησεις αν ασχοληθεις με αυτες" και οντως κολλησα, καποια στιγμη ειχα 6 ενυδρεια μονο με γαριδες. ![]() Για το αλλο θεμα τωρα, προσπαθω να μπω στο μυαλο του και την ψυχοσυνθεση του για να καταλαβω εστω τι τον οδηγησε να κανει κατι τετοιο και δεν τα καταφερνω. Αποχωρει με τετοιο μισος και ικανοποιηση (απο την γλωσσα του σωματος) που με τρομαζει! Και αυτος αλλα και οι ομοιοι του, αλλα ας μην επεκταθουμε αλλο γιατι ειναι εν δυναμει (και) παρεξηγησιμο...
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει καποιο ειδος πιο ανθεκτικο?ποιο προσαρμοσιμο,γιατι το θεμα ειναι η ευζωια του ειδους!
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαιως! αυτη που ειπες στην αρχη, η red cherry. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=91435
Διαβασε καλα πριν ξεκινησεις, και δωσε βαση στα συστηνομενα στο αρθρο. Οπως π.χ. ποτε μην βαλεις σε αστρωτο βυθο ενυδρειου γαριδες, ακομα και τις red cherry που θεωρουνται ευκολες, αλλα δεν παυουν να ειναι γαριδες, αρα ευαισθητοι οργανισμοι. ![]() Επισης εγω προτιμω να μην εχει ψαρια το ενυδρειο, αντε κανενα σαλιγκαρακι. Για να δεις την πραγματικη συμπεριφορα τους. ![]() π.χ. Βγαζουν τα ματια τους μερα μεσημερι και σε κοινη θεα οι ξεδιαντροπες! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χιλια ευχαριστω και παλι!δεν θα ξεκινησω τιποτα χωρις να ρωτησω,και θελω να βαλω,μονο ενα ειδος γαριδας,αφου σταθεροποιησω το αναλογο περιβαλλον!
|
||||
|
||||
![]()
Χαρα μου, μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο, ομως απο εβδομαδα θα ειμαι και παλι εκτος για καποιο διαστημα.
Ομως υπαρχουν τοσες πληροφοριες στα υπομνηματα που δεν θα χρειαστεις κατι περισσοτερο. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακομιση απο 80 λιτρα σε 400!!! | ababapanos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 41 | 05-07-09 15:29 |
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ | floridis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 04-09-08 08:06 |
μετακομιση | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-06-08 01:25 |
Μετακομιση | netblues | Greek Aquarist's Boards | 7 | 12-02-08 14:02 |